0

Andersen Furniture S3 Sort Lakkert Eik / Multifarget

Andersen Furniture S3 Sort Lakkert Eik / Multifarget

Flere visninger

Andersen Furniture S3 Sort Lakkert Eik / Multifarget

Varekode: 5-508020509-TS

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: kr 33 950,00

Special Price kr 21 995,00

Oversikt

Inspirasjonen kommer fra de danske klassikere, men har fått en moderne touch av modernisme. Resultatet er en interessant blanding av nytt og klassisk design, som også tilbyr et bredt spekter av lagringsmuligheter. Den funksjonelle møbler har både skuffer og dører, og kan brukes til å lagre alt fra servise og bestikk til å spille, vaser etcS3 er den tredje nykommeren av byKATO-designet oppbevaringsmøbler.  


I likhet med S1 skjenk og S2 hyller er også S3 opprettet på grunnlag av det gode, klassiske håndverk. Skapet er laget av massivt tre med mortise og tenon ledd, slått bena med messing krager og skuffe rammer, også i heltre. Lagring møbler er tilgjengelig i massiv eik og valnøtt.


Som noe nytt kan S3 nå også leveres med svart kropp. I tillegg kan du velge mellom to varianter av fronten for å legge enda mer personlighet til møbler. Den ene er med flerfargede skap og skuffefronter i beige og grå nyanser, mens S3 i den andre varianten kommer i en mer enkel og klassisk versjon med solid farge hvite fronter.


Mål: W 131 x D 43 x H 132 cm. Beina er utstyrt med stillesko.


Detaljer

Levering ca 4 uker. 

Skulle du ønske å endre fargene arrangementet på platene ta kontakt, du kan få de som du ønsker.