SKU
378670-02

BePureHome Statement lenestol øko lær grå

kr 10 999,00

Materiale
70% skinn / 30% pes
Farge finish
Grå
Dimensjoner
77x72x93 (HXBXD)

Bestillingsvare: 3-5 Uker levering.

Navnet på denne stolen sier alt, ikke sant? En lenestol som denne står som et tydelig element i huset. Statementets design er grunnleggende, men størrelsen på stolen gjør at den skiller seg ut. Kombiner denne lenestolen med sofaene fra Statement-serien for en fin og komplett sittegruppe. Denne Statement-stolen passer perfekt i BePureHome-samlingen, er ren og solid og består av flere varianter, stoffer og farger. Denne versjonen er utstyrt med resirkuleringsskinn i en grå farge.

Setedybden er 60 cm, setebredden 59 cm og setehøyden 46 cm. Benhøyden er 15 cm og høyden på rammen 18 cm. Armlenet har en høyde på 66 cm og en bredde på 6,5 cm.

Hva er resirkuleringsskinn? Når mønstrene på skinnene blir kuttet, har fabrikker rester. Disse restene er malt, og vi lager et nytt stoff av dem: Resirkuler skinn. Resirkulert lær består av 70% ekte lær og 30% polyester. Stoffet er laget av to materialer: underlaget er laget av resirkulert ekte skinn som gir det et naturlig og unikt utseende. Skinnet er beskyttet av et polyesterbelegg som forhindrer ujevnheter og gjør det til et solid kombinasjonsstoff. Vedlikehold: Resirkulert lær kan ikke behandles med fett for lær. Resirkuleringsskinn kan vedlikeholdes som følger: med en fuktig klut kan du rengjøre stoffet. Ved flekker kan du bruke en nøytral såpeløsning for å fjerne flekken. Etter at du har fjernet flekken, tørker du av stoffet med en fuktig klut. Denne benken leveres i separate elementer. Elementene kan enkelt kobles sammen ved hjelp av braketter.

Skriv en omtale
Du omtaler:BePureHome Statement lenestol øko lær grå
To Top