SKU
378656-17

BePureHome Statement xl 4-seters 372 cm suedine black

kr 27 799,00

Materiale
100% Pes
Farge finish
Svart
Dimensjoner
77x372x93 (HXBXD)

Bestillingsvare: 3-5 Uker levering.

Navnet på denne sofaen sier nok, ikke sant? En bank som dette er et tydelig element i huset. En sofa bestemmer atmosfæren i interiøret, og denne sofaen gir et godt grunnlag for flere livsstiler. Uttalelsen til Statement er grunnleggende, men størrelsen gjør den selvfølgelig skiller seg ut. Denne romslige 4-seters sofaen gir god plass til hele familien og sitter komfortabelt. Denne sofaerklæringen passer perfekt i BePureHome-samlingen, er ren og solid og består av flere varianter, stoffer og farger. Denne versjonen har Suedine, et sterkt kunstlær som føles og ser ut som semsket skinn.
Setedybden er 63 cm, setebredden 312 cm og setehøyden 45 cm. Høyden på armlenet er 65 cm og bredden på armlenet er 24 cm. Benhøyden er 15,5 cm og høyden på rammen 18,5 cm.
Bena er laget av svart lakkert bøketre.
De totale dimensjonene til denne sofaen er; høyde 77 cm, lengde 372 cm og dybde 93 cm.
For harde gulv, legg filtglir under bena for å forhindre skade på gulvet.

Denne sofaen leveres i separate elementer. Elementene er enkelt koblet til hverandre ved hjelp av braketter.
Bestillinger av denne varen kan ikke kanselleres.


Unngå at de polstrede møblene kommer i kontakt med grove klær. Fjern husstøv og lite skitt ved å støvsuge på laveste innstilling, ved hjelp av mykt hårfeste.
Ikke bruk aggressive rengjøringsmidler som kan skade det nye møbelstoffet ditt. Fjern flekker umiddelbart,
med en myk bomullsduk og en myk sirkelbevegelse, som arbeider fra ytterkanten og innover. Før du bruker rengjørings- og vedlikeholdsprodukter, må du alltid teste for kompatibilitet på en skjult del av materialet først.

Skriv en omtale
Du omtaler:BePureHome Statement xl 4-seters 372 cm suedine black
To Top