SKU
821245

Bitz Snackssett 4 deler lite mørk blå

Special Price kr 279,30 Regular Price kr 399,00
Bitz har I utviklingsprosessen både dratt nytte av forskjellige materialers strukturer og farger og laget et design som gjør det lettere å få kontroll over maten – idéen er kort og godt at det skal være morsommere og lettere å være sunn i hverdagen!

BITZ snackssett inneholder en trebakke og tre assorterte skåler av steintøy. Kombinasjonen av skålenes utvendige, matte glasur og de tre forskjellige blanke glasurene på innsiden gir et unikt uttrykk, og du finner ikke to helt like skåler. 10 cm.

Skålene er matt svarte på utsiden og henholdsvis mørkeblå, grønn og ravgul på innsiden. De er produsert av robust steintøy, og den flotte og reaktive glasuren fremhever steintøyets glød. Skålene tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, fryser ned til minus 18 grader og stekeovn opp til 220 grader. Skålene er 10 cm i diameter. Trebakken er produsert av oljebehandlet eik som blir mørkere over tid. Ikke legg bakken i bløt, men rengjør den for hånd med varmt vann og mild såpe. Bakken vedlikeholdes med matolje. Tåler ikke oppvaskmaskin.

Skriv en omtale
Du omtaler:Bitz Snackssett 4 deler lite mørk blå
To Top