SKU
0746218

Bizzotto Mayra Skap 110x40x150 cm

Special Price kr 16 006,55 Regular Price kr 16 849,00

Mango treramme med håndlagde utskårne dekorasjoner, bak- og bunnskuffer i mdf. etterbehandling av nitrocellulose. dørrom inkludert hylle. messinghåndtak og knotter.

Materiale: mangotre, mdf, messing

Mål:
L: 110 cm
B: 40 cm
H: 150 cm

NB! Leveringstid ca. 4 uker

Et merke anerkjent over hele verden som et uttrykk for den italienske designtradisjonen, utviklet over tid med et kosmopolitisk utseende og med en forkjærlighet for moderne levesett. Med tre generasjoner og over 45 år med gründerhistorie, formidler Bizzotto italiensk smak på sitt beste. Det er globalt anerkjent og preget av sitt uopphørlige søk etter materialer, design og utførelse av høyeste kvalitet, som selv i dag utføres av mesterhåndverkere som er opplært i den eldgamle møbeltradisjonen.

Hver Bizzotto-skapelse stammer fra inspirasjonen fra designere og dyktigheten til dyktige håndverkere. Den minner om et lagdelt minne, den unike rikdommen i Veneto-regionen, som trekker frem Venezias tusenvis av år med historie, fra opplevelsene fra den palladiske stilen og fra den tradisjonsrike italienske kulturen.

Den italienske produksjonen som tilbys av Bizzotto er synonymt med smak verdsatt i Italia og over hele verden. Den iboende ambisjonen er å alltid oppnå de høyeste standarder, hele tiden strebe etter perfeksjon, garantert av en meget streng kvalitetskontroll.

Skriv en omtale
Du omtaler:Bizzotto Mayra Skap 110x40x150 cm
To Top