SKU
by Lassen Kubus 1 Lysestake Flervalg

by Lassen Kubus 1 Lysestake Flervalg

Fra kr 555,45 Regular Price kr 805,00

Produkt: Kubus 1 Lysestake

Design: Mogens Lassen 1962

Mål: 7x7 cm

Med en god følelse av dagens funksjonelle stil designet Mogens Lassen de ikoniske Kubus-lysestakene i 1962, som da var reservert for familie og nærmeste arkitektvenner. Kubus produseres fortsatt i Danmark, og har blant arkitekter og designelskere oppnådd status som et moderne internasjonalt designikon.

Historien om Kubus 1: Arkitekt Mogens Lassen fikk i oppgave å designe interiøret til en restaurant på Nordsjælland, og i denne oppgaven ble Kubus 1 født. Kubus 1 samlet folk ved bordet akkurat slik Mogens ønsket, og skapte med sitt karakteristiske uttrykk hygge i hele restauranten. Kubus 1 pryder fortsatt bordene i samme restaurant - for god design lever i generasjoner.

Rengjøring: Vend staken med lysholderne ned, og plasser den på en bakeplade med bakepapir. Settes i en 75 grader varm ovn i 15-20 minutter. Staken tørkes deretter av med en fuktig klut. NB: Bruk aldri skarpe gjenstander eller kokende vann til å rengjøre lyusestaken med, da dette kan føre til misfarging eller skader på lakkeringen.

Skriv en omtale
Du omtaler:by Lassen Kubus 1 Lysestake Flervalg
To Top