SKU
2037-FSC

Spring Copenhagen Hvalrossen Wally FSC

Special Price kr 516,81 Regular Price kr 749,00

Materiale: Eik FSC

Bredde: 14 cm

Lengde: 19 cm

Høyde: 8 cm

Vekt: 223 g

Rens med en fuktig klut

Wally er laget med omtanke
Hvalrosser er lette å kjenne igjen på hoggtennene deres.
En gang i tiden ble de jaktet på grunnet disse hoggtennene, så mange av hvalrossene forsvant. Heldigvis blir det gjort mye i dag for å ta vare på bestanden, men hvalrossen er fortsatt en sårbar art.

Wally, derimot, kan du trygt dekorere med. Chresten Sommers figur er en kjærlig hyllest til dette særegne dyret, som viser at hoggtennene, her laget av lønn, er vakrest når de sitter på dyret.

Med lanseringen av Wally har vi også inngått et spesielt samarbeid med WWF. For hver solgte Wally donerer vi 15 kr. Til organisasjonen, som jobber aktivt for å beskytte verdens populasjoner av hvalross.

Og så er Wally laget av FSC-merket tre. Det betyr at vi bare har brukt treverk som oppfyller FSCs strenge krav til bærekraftig skogbruk, slik at både skogen og skogarbeiderne blir ivaretatt.

Wally er en del av vår arktiske familie

Wally er designet av Chresten Sommer, som står bak flere av våre populære trefigurer.
Chresten Sommer er utrolig flink til å gi karakterene sine et sjarmerende og naturtro uttrykk med få, velvalgte detaljer. Med Wally viser han nok en gang sin unike evne til å gjøre dette.

De vakre hoggtennene, ansikt og foldene på ryggen bidrar til å gi Wally et unikt uttrykk.

Likevel har Wally også sine slektninger i vårt sortiment, Hunnsel and Babysel, og de ser rett og slett så søte ut hvis du stiller dem opp ved siden av hverandre.

Sammen danner Wally, Hunnsel og Babysel en liten arktisk familie i vår store tredyrfamilie.

Skriv en omtale
Du omtaler:Spring Copenhagen Hvalrossen Wally FSC
To Top