SKU
318831

Magnor Shine Vase Lav 200mm

Special Price kr 649 Regular Price kr 999

Simen Staalnackeer en av Norges mest populære og erfarne designere, godt kjent for sin store designsuksess og som gründer av Moods of Norway. Stadig er han å se i media og i ulike tv-programmer. Simen Staalnacke har lang erfaring med motedesign, og har høstet mye ros verden over. Med inspirasjon hentet fra det ekte og urnorske, ispedd nytenkning og glede, har han gjort seg bemerket –og elsket av hele Norge. For Magnor Glassverk har han hatt stor suksess med kolleksjonen TOKYO bestående av vinservise, porselensservise, bestikk og vaser/lykter. Nå er han igjen aktuell medden nye serien SHINE. La Simen Staalnackes nye vaser og lykter skinne i ditt hjem

SHINE LYKTER/VASER, design Simen Staalnacke for Magnor Glassverk.

SHINE er skinnende og forførende lykter og vaser, formgitt av den kjente designeren Simen Staalnacke. Inspirasjonen til dette magiske designet har han hentet fra selve måneskinnet, det fantastiske og helt spesielle lyset som avspeiler seg når det er fullmåne. Serien SHINE er en hyllest til måneskinn om natten, de magiske timene når alt er rolig og avslappet.Det handler om å skape god stemning og gi litt eleganse til hjemmet, i kontrasttil dagens travle og enkle liv.

SHINE kan benyttes både som lykter og vaser. Som lykter gir de et magisk og vakkert lysspill. Som vaser holder de godt på blomstene med sitt elegante og stilrene uttrykk. Her er størrelser som passer til alle anledninger ogtil alle slags blomster og lys. Sett de sammen i små grupper, både som lykter og vaser. De tilfører interiøret skinnende glam på en stilren og stemningsfull måte.

SHINE kommer i fire funksjonelle størrelser: Telykt 65 mm, stormlykt 105 mm, vase lav 205 mm, og vase høy 305 mm. Serien er munnblåst og håndlaget av erfarne glassblåsere med lange tradisjoner i håndverket, og er malt i en nydelig og skinnende metallisk lyster. Metallisk lyster anbefales alltid å vaskes for hånd for å bevare det lekre uttrykket. Produktene har alle et unikt uttrykk, ingen blir helt like, noe som nettopp er bevis på godt håndverk.

La SHINE skinne og gi deg en følelse av hverdagsluksus i ditt eget elegante hjem!

Skriv en omtale
Du omtaler:Magnor Shine Vase Lav 200mm
To Top