SKU
16210/692417

Kähler Nobili Telysholder Liten Hvit.

Special Price kr 188,30 Regular Price kr 269,00

Nobili er Kählers serie av klassisk julepynt i keramikk, inspirert av de nordiske vinterskogene, der stjernene glimter i den myke, hvite snøen som innhyller trær, bakker og bekker. La de vakre Kähler-juletrærne fra Nobili-serien bringe varme og hygge med sine unikt utskårne hull – uansett hvor de plasseres. Bruk den lille Nobili-telysholderen alene eller sammen med de andre størrelsene.

Bredde: B: 80 mm | Høyde: H: 190 mm

GODE RÅD

Alle produkter fra Kähler er håndlagede med fokus på det kunstneriske uttrykket og en håndverksmessig høy kvalitet. På bakgrunn av produktenes håndlagede natur er hvert enkelt produkt unikt, og det kan derfor forekomme små variasjoner i uttrykket.

- Sett aldri stakene på et lett antennelig materiale.
- For å unngå brannfare er det viktig at lysene sitter godt fast i staken. Bruk gjerne lysmansjetter for å sikre et godt feste.
- Bruk kun telys med folie og en brennetid på fire tim
- For å unngå varmepåvirkning, må du ikke la lyset brenne helt ned i staken.
- Hvis du har fått stearin på produktet, kan du med fordel helle varmt vann over produktet. Dette vil få stearinen til å smelte, slik at du lett kan tørke den av.
- Produktet må vaskes for hånd med varmt vann og såpe.
- Produktet bør tørkes opp-ned, slik at fuktigheten som keramikken har tatt til seg kan fordampe. Sørg alltid for at produktet er tørt i bunnen. På denne måten unngår du også fuktringer på underlaget.
- Produktet tåler ikke maskinoppvask.
- Nobili: Stakene må kun brukes sammen med den medfølgende lystallerkenen for å unngå brennmerker på underlaget som staken plasseres på.
- Vær oppmerksom på at stakene kan bli veldig varme under bruk. For å unngå at du brenner deg på stakene, bør du kun ta helt nede på dem.
- Globo: Glasuren på Globo-stakene er en spesiell engobe-glasur. Glasuren er litt grov i overflaten, og vi anbefaler derfor ikke at du tørker av stakene med tekstiler. Partikler kan da feste seg i overflaten. Du kan ev. bruke en myk oppvaskbørste og la staken lufttørkes.
- Omaggio: Striberne på Omaggio kan ikke pudses op.
- Stella: Pass alltid på at snoren som brukes er skikkelig festet for å unngå at staken faller ned og går i stykker, eller at det oppstår brannfare. Ikke rør staken når den er i bruk, da den kan bli svært varm.
- Fiducia: Når elementene i Fiducia er satt sammen, anbefaler vi at man er forsiktig, hvis man ønsker å endre på oppsettet. Hold godt fast i de to delene du ønsker å ta fra hverandre, og vær forsiktig når du trekker dem fra hverandre, for å unngå at elementene velter. Det anbefales at Fiducia alltid plasseres på et stabilt underlag.
- Omaggio glas: Produktet er laget av håndblåst glass og deretter dekorert for hånd. På grunn av håndverksprosessene og materialets egenskaper, vil små luftbobler formes i materialet. Luftbobler er ikke reklamasjonsberettiget.
- Omaggio-lanterne: Det anbefales, at læderet plejes med læderbalsam efter behov for at bevare struktur og glød. Vi anbefaler at bruge fyrfadslys.

Skriv en omtale
Du omtaler:Kähler Nobili Telysholder Liten Hvit.
To Top