SKU
310734

Magnor Halvor Bakke Rocks Topaz Stormlykt/Vase

Special Price kr 649 Regular Price kr 999

12 cm

ROCKS TOPAZ, design Halvor Bakke for Magnor Glassverk

ROCKS TOPAZ er elegante og sofistikerte lykter, designet av interiørdesigneren Halvor Bakke,  i en gyllen topas-farge. Topas er en høyt elsket edelsten som kommer i en rekke farger, men den mest ettertraktede er den gylne fargen. Edelstenen topas er symbol for skjønnhet og prakt, og fargen er varm og nydelig i funklende glass. (Lyktene Rocks kommer også i koksgrå, mosegrønn, blå og klar variant.)

Inspirasjonen til formgivningen har Halvor Bakke hentet helt tilbake til istiden, fra sine mange turer til Mølen. Der har han ruslet rundt i fjæra og nytt synet av grove steiner i strandkanten og vakre steinformasjoner som er morener fra istiden. Han har sett formene og fargespillet i det ekte og ærlige landskapet, og tillatt seg å leke med naturens egne former. Slik skapte han serien Rocks. Naturens vakre, men ville og nakne former, har blitt til lekre lykter som også kan benyttes som vaser.

ROCKS TOPAZ består av to deler; telykt 12 cm og stormlykt 22 cm som begge er munnblåst og håndlaget av yrkesstolte glassblåsere. Hver og en er helt unik og ekte, perfekt for deg som liker det funksjonelle og estetisk vakre. Disse gylne lyktene er myke og skinnende, og gir et nydelig lysspill.

 

Halvor Bakke er en av Norges mest populære interiørdesignere, godt kjent som programleder fra ulike tv-programmer. Han har designet interiør og møbler, laget fargekart og tapeter, utviklet sengetøy og lansert kjøkken og hytter. Halvor Bakke kan dette med interiør, og gir stadig ny inspirasjon til de norske hjem. For Magnor Glassverk har han med stor suksess designet bestselgerne Cap Classique, Cape, Lerk, Lux, Noir, Pure, Rocks, Savanna, Skyline og Trae. Han er nå aktuell med nyhetene; CLIFTON glasserie, LINEN porselensserie, ROCKS TOPAZ lykter og WOOD stormlykt. La deg inspirere av Halvor Bakkes fantastiske interiørverden!

Skriv en omtale
Du omtaler:Magnor Halvor Bakke Rocks Topaz Stormlykt/Vase
To Top