SKU
024311S-0391

PotteryJo Daria Steintøy Bolle 23 cm Grå

Special Price kr 317,59 Regular Price kr 349,00

Denne teksten er oversatt med Google Translate:

Daria preget serverings- og bakebolle laget av steintøy. Bollen måler 23 cm høyde; 8 cm Oppdatert versjon av Daria-skålen fra jordvare til steintøy i nye glasurer. Tåler Stekeovn og oppvaskmaskin.

Denne teksten er oversatt med Google Translate:

Vi lager stolt keramikken vår på en måte som er unikt PotteryJo. Våre materialer og prosesser resulterer i naturlig variasjon fra stykke til stykke, inkludert uregelmessigheter i glasurfarge, tekstur og finish - og det er noe vi feirer.

Vi føler at disse egenskapene på ingen måte betraktes som mangler og bare gir den enestående skjønnheten til våre produkter. Hvert stykke er nøye inspisert for å sikre at det lever opp til våre høye kvalitetsstandarder, så vel som de kundene våre har forventet fra PotteryJo Ceramics.

Vi bruker ikke bly som en glasuringrediens. Siden hvert stykke servise - fra leire til ovn - er laget i fabrikken vår i Portugal, kjenner vi materialene våre og hvor de kommer fra.

Vi bruker strenge tredjeparts testing for å sikre sikkerheten til våre keramiske produkter. Vi oppfyller faktisk ikke bare EU-standardene for bruk av mat.

Skriv en omtale
Du omtaler:PotteryJo Daria Steintøy Bolle 23 cm Grå
To Top