SKU
281240

Eva Solo Nordic Kitchen Gryte 4 Liter

Special Price kr 1 104,15 Regular Price kr 1 299,00

Kvalitetskokekar til hverdagsbruk
Kan blandes med andre gryter fra Eva Trio
Kan brukes på alle varmekilder, inkl. induksjon
Materiale: Rustfritt stål, Eg
Farge:
Mål: Volum: 4.0 L, Diameter: 20 cm

NORDIC KITCHEN GRYTE
Grytene i nordisk design egner seg godt til alt fra suppe og grytestek til blansjerte grønnsaker og gryteretter. Hvis du tar av lokket, kan grytene også brukes i ovnen, siden de tåler høy varme. Sidehåndtakene er fremstilt i kraftig, rustfritt stål, slik at du kan holde på dem uten bruk av grytekluter, med mindre gryten brukes på gasskomfyr eller i ovn.

Selve gryten tåler oppvaskmaskin, men lokket må vaskes for hånd pga. trehåndtaket. Grytene kan stables og tar derfor minimalt med plass. Kan brukes på alle varmekilder – også induksjon.

Nordic kitchen kokekarserie i rustfritt stål er utviklet med design og funksjon i fokus. Her får du en serie som ganske enkelt er ideell til både hverdagsservering og festlige anledninger. Grunntanken bak den nye Nordic kitchen-serien i rustfritt stål, er å la det funksjonelle smelte sammen med det estetiske. Materialet er av høyeste kvalitet med stor slitestyrke og lang holdbarhet. Eikehåndtakene bringer på sin side frem det nordiske uttrykket og gir et flott design. Du kan derfor også sette kokekaret på bordet og bruke det i serveringen. Samtidig kan du slippe løs de kreative kreftene og skape din egen stil ved å mikse med de svarte grytene fra Nordic kitchen-serien.

Skriv en omtale
Du omtaler:Eva Solo Nordic Kitchen Gryte 4 Liter
To Top