SKU
21177247164430

Le Creuset Rund Gryte Meringue 4,2L 24 cm.

Special Price kr 2 276 Regular Price kr 3 299

Materiale Emaljert støpejern

Produsert i Frankrike

Garanti Livstidsgaranti

Kapasitet: 4.2 L

Lengde: 32.5 cm

Bredde: 25.2 cm

Høyde: 16.6 cm

Dybde: 10.3 cm

Vedlikehold: 

Vent til produktet er kjølt ned før du vasker det.

Tørk bort eventuelle rester fra basen og sidene. Hvis mat sitter fast, bør du fylle produktet med varmt såpevann og la det stå i bløt i 15 til 20 minutter før du vasker som vanlig.

Ikke bruk grove rengjøringsmidler eller metall, harde, grove eller svært stive vaskesvamper eller koster på noen av overflatene.

Tørk godt etter vask og oppbevar på et tørt sted.

Tåler frys

Tåler oppvaskmaskin

Kjøkkenets dronning

Gryten fra Le Creuset er en kulinarisk klassiker som har vært elsket av kokker verden over i nesten hundre år. Den er perfekt utformet for gryteretter, ovnsstekt kjøtt, supper, langtidssteking og bakverk, og er alt du trenger for å lage minneverdige måltider med fristende smaksbilder og intens dybde.

Holder seg kjølig: Den varmebestandige knotten (opptil 250 °C) er designet for å gi bedre grep, selv når du bruker grytevotter for å løfte lokket.

Rask vask: Den emaljerte innsiden gjør det lett å vaske den.

En drøm å håndtere: Takket være de store håndtakene kan du lett flytte den fra komfyr til ovn til bord, også når du bruker grytevotter.

En ekte arbeidshest: Passer i ovn, på komfyr, induksjonstopp eller under grillelementene.

Mat som smaker fantastisk: Støpejernkonstruksjonen holder på varmen og sørger for jevn steking og bruning. I tillegg holder de deilige rettene dine seg varme på bordet lenger.

Stenger fuktigheten inne: Det tettsittende lokket bidrar til å holde på fuktigheten og bevare smaken - for perfekt tilberedt mat.

Lett grep: De stilige og komfortable håndtakene gjør produktet trygt å løfte.

Skriv en omtale
Du omtaler:Le Creuset Rund Gryte Meringue 4,2L 24 cm.
To Top