SKU
46190873

Chef Ørjan Tindre Traktørpanne 28 cm

Special Price kr 755,65 Regular Price kr 889,00

D28 H7,5 cm 3,5 l, Aluminium, glass, silikon, Svart. I gavekartong.

Plasser i midten av kokesonen for å oppnå optimal varmefordeling. Varm alltid opp gradvis for å unngå at bunnen slår seg. Dette er spesielt viktig ved første gangs bruk. Boost-funksjon kan benyttes når traktørpannen har oppnådd litt varme. Ved induksjon med markerte soner, husk å bruk en kokesone med lignende diameter. Unngå skarpe gjenstander på overflaten. Vi anbefaler bruk av redskaper i nylon eller tre. Må ikke brukes i stekeovn grunnet håndtaket.

Vask med såpe og vann, og la tørke. Unngå bruk av oppvaskmiddel med skureeffekt eller skurebørste, for å bevare belegget. Traktørpannen tåler oppvaskmaskin, men vi anbefaler håndvask for å unngå slitasje, og slik gir lenger levetid av belegget. Ikke ta traktørpannen varm direkte i kaldt vann, da kan den slå seg og bunnen bli ujevn. Traktørpannen bør vaskes like etter bruk og ikke ligge under vann over lengre tid.

Produsert i aluminium med høykvalitets Teflon Platinum ® slipp-lett belegg i 3 lag. Slipp-lett belegg gjør at mat ikke fester seg så lett i bunnen. Aluminium har høy varmeledningsevne som sparer energi. Perfekt for retter som lasagne, der en skal steke kjøtt først og deretter koke i saus. Passer alle komfyrtopper. Traktørpannen har 5 mm induksjonsbunn, vegger 2 mm tykkelse og er PFOA og BPA-fri.

Skriv en omtale
Du omtaler:Chef Ørjan Tindre Traktørpanne 28 cm
To Top