SKU
SN-118

Tamahagane San MAGNETLISTE 50 CM

Special Price kr 1 065,09 Regular Price kr 1 319,00

Magnetlist i svart akryl fra Tamahagane.

Oppbevar knivene dine trygt på en vakker måte. Magnetlisten fra Tamahagane er laget av høykvalitets akrylplast og har plass til ca. 5–6 kniver. Heng knivlisten på veggen med to skruer i hver ende, som deretter dekkes med en svart plate. Magneten er jevnt fordel over hele listen og den har ingen magnetiske soner. Knivlistens mål: 500 x 50 x 13 mm.

OM TAMAHAGANE SAN

Tamahagane San er laget etter eldgamle, japanske håndverksmetoder, som senere har blitt modifisert for å gjøre stålet mer lettslipt og bedre tilpasset vår moderne livsstil. Knivbladet er laget i tre lag stål som er presset ut til de knivemnene som senere blir knivenes blad. Teknikken gir en fantastisk egg i kombinasjon med ekstrem styrke og rustbestandighet.

Knivene har et vakkert skaft i rødbrun pakkawood, et materiale som fuges sammen med plastmateriale under høyt trykk. Dette skaper materialet pakkawood. Det føles ut som tre, men har plastens hygieniske egenskaper. Inni skaftet er det en vekt som hjelper kniven med å opprettholde den perfekte balansen, uansett hvor stort knivbladet er. Du kan se vekten som en knapp på enden av skaftet.

Skriv en omtale
Du omtaler:Tamahagane San MAGNETLISTE 50 CM
To Top