SKU
920900071

Ankarsrum Assistent Original Pizzastål med pizzaspade

Special Price kr 1 104 Regular Price kr 1 299

Pizza med restaurantkvalitet på 2 minutter

Oppgrader din vanlige ovn for å gi varme som ligner en vedfyrt ovn med Ankarsrum pizzastål! Stålet fungerer også bra for alle typer brød som har kort steketid med høy varme, og som stekeplate på utendørsgrillen.

Oppgrader til en steinovn

Med Ankarsrum Pizzastål kan du oppgradere din vanlige ovn for å kunne gi varme som ligner på en vedfyrt ovn – og få pizza av høyeste kvalitet på bare 2 minutter. Grunnen til at du kan få så høy varme er at du utnytter grillelementene i ovnen fullt ut.

Plasser stålet på en rist øverst i ovnen, ca. 5 cm fra grillelementet. Slå på den høyeste effekten på grillen og la stålet varmes opp i omtrent en time. Det massive pizzastålet absorberer varmen fra grillelementet og varmes opp til ekstreme temperaturer. Ta med pizzaen din med håndlaget pizzaspade fra Ankarsrum – på bare to minutter vil du da ha en dampende varm pizza med sprø kanter og gyldenbrun bunn.

Pizzastål som stekebrett

Vil du kunne bruke pizzastålet som stekebrett? Selv det går bra med Ankarsrum Pizzastål. Pizzastålet kan også brukes på grillen, ikke bare til pizza, men også som stekebrett for alt fra grønnsaker til skalldyr og «smashed burgers». Pizzastålet fra Ankarsrum takler det meste!

Lang holdbarhet

Vårt pizzastål er laserskåret ut av en solid stålplate og praktisk talt umulig å ødelegge. Pizzastålet, akkurat som vår Ankarsrum Assistant Original, kan sannsynligvis også arves i generasjoner hvis det er godt ivaretatt. Vi forventer at pizzastålet varer i minst 30 år. Garantien er av samme lengde, og den dekker funksjonen til pizzastålet og ikke mot rust.

Det viktigste er at stålet holdes tørt og rent under lagring, dette for å unngå rustutvikling. Ellers tåler stålet det meste! Hvis stålet har blitt brukt i ovnen, anbefales det at det avkjøles i minst en time for å håndteres lettere og deretter vaskes og til slutt tørkes helt tørt. Hvis det har blitt brukt som et utendørs stekebrett, kan du vaske mens det fortsatt er litt varmt for enkelt å fjerne stekerester. Stålull og grillrengjøringsverktøy kan brukes og skader ikke stålet. Husk alltid å tørke stålet etterpå, og oppbevar det på et tørt sted.

 

Skriv en omtale
Du omtaler:Ankarsrum Assistent Original Pizzastål med pizzaspade
To Top