Belid

Belid

LYS FRA SVERIGE
Opplev en verden av tradisjonelt håndverk og skandinavisk kvalitet som varer livet ut. I Belid forbinder vi vår nordiske arv for å videreformidle lyset fra Varberg siden 1969. Ved å kombinere ærlighet og ansvar overfor omgivelsene produserer vi belysning av høyeste kvalitet og funksjonalitet.

I Varberg, på den svenske vestkysten, der saltvann møter det majestetiske skogområdet, har Belid produsert svensk belysning i flere tiår. Tradisjonelt håndverk fra kunsten å tilberede i metall gir en stolthet til hver kollega og er en del av den daglige virksomheten. I dag er Belid en av de ledende belysningsleverandørene i Norden og har 165 dedikerte kolleger.

På Belid jobber vi tett med kolleger, kunder og partnere. I det tette samarbeidet blir utviklingen av produktet, fra design til ferdig armatur, synlig og lett å følge. Dette er en prosess som lar oss komme videre og beholder kunnskapen og erfaringene i selskapet. Det tette samarbeidet i kombinasjon med forstøvet produksjon skaper de beste forholdene for å møte markedets krav.

To Top