SKU
801128-B

BePureHome Sprinkle Pendel (5) Antikk Messing

kr 1 849,00

Materiale Glass
Farge finish Antikk messing
Dimensjoner 140x71x10 (H X B X D)

Glitrende lampesett på fem
Skjermer i antikk messingfarget metall
Boblende glass
H 140 x B 71 x D 10 cm

Skinn lyst! Med disse kule taklampene bringer du en unik lyskilde inn i hjemmet ditt. Hanglampen Sprinkle kommer fra kolleksjonen til det nederlandske merket BePureHome og er et sett med 5. De fem lampene henger hver på en separat svart ledning som ender i en felles takhette med en antikk messingfinish. Ved boblende effekt på glasset skaper Sprinkle taklampe en unik lyseffekt i rommet. Toppen på hver lampe er laget av metall med en antikk messingfinish, bunnen er laget av boblende, gjennomsiktig glass.

Takhetten til Sprinkle er (hxbxd) 3x71x10 cm, den svarte, syntetiske snoren har en lengde på 113 cm. Ledningen kan enkelt forkortes ved å heise den opp i takhetten. Under takhetten kobler du lampen til strømnettet.

Hver lampe er 20 cm høy og ø 8 cm. Den antikke messingdelen er 11 cm høy. Boblene på glasset har en diameter på 9 cm. Lampene er åpne i bunnen, noe som gjør det enkelt å installere lyskilden. Armaturet er innarbeidet i metalldelen av lampen. Sprinkle er egnet for 5x lyskilde med E27 -armatur og 250 V.

Skriv en omtale
Du omtaler:BePureHome Sprinkle Pendel (5) Antikk Messing
To Top