SKU
0663073-6pk-TU

Bizzotto Delmar Utestol 6stk Koksgrå

Special Price kr 7 199 Regular Price kr 13 149

Pulverlakkert (polyester) aluminium. armlener med innsatser i fsc akasietre 100% med polyuretanbasert etterbehandling, teakeffekt. setepute med avtakbart trekk i olefinstoff (100% polypropylen). kan stables. emballasje uten kartong.

Materiale: aluminium, akasietre, olefin
Inkluderer: sitteputer

Mål:
L: 60 cm
B: 58 cm
H: 88,5 cm
Setehøyde: 49 cm 
Høyde rygg: 65,7 cm

NB! Leveringstid 1-4 uker.

Et merke anerkjent over hele verden som et uttrykk for den italienske designtradisjonen, utviklet over tid med et kosmopolitisk utseende og med en forkjærlighet for moderne levesett. Med tre generasjoner og over 45 år med gründerhistorie, formidler Bizzotto italiensk smak på sitt beste. Det er globalt anerkjent og preget av sitt uopphørlige søk etter materialer, design og utførelse av høyeste kvalitet, som selv i dag utføres av mesterhåndverkere som er opplært i den eldgamle møbeltradisjonen.

Hver Bizzotto-skapelse stammer fra inspirasjonen fra designere og dyktigheten til dyktige håndverkere. Den minner om et lagdelt minne, den unike rikdommen i Veneto-regionen, som trekker frem Venezias tusenvis av år med historie, fra opplevelsene fra den palladiske stilen og fra den tradisjonsrike italienske kulturen.

Den italienske produksjonen som tilbys av Bizzotto er synonymt med smak verdsatt i Italia og over hele verden. Den iboende ambisjonen er å alltid oppnå de høyeste standarder, hele tiden strebe etter perfeksjon, garantert av en meget streng kvalitetskontroll.

Skriv en omtale
Du omtaler:Bizzotto Delmar Utestol 6stk Koksgrå
To Top