SKU
0748052

Bizzotto Dakota Sofa 3,5-seter Kunstskinn

Special Price kr 27 311,55 Regular Price kr 28 749,00

Ramme i eiketre, belegg i imitert lær av polyuretan. tetthet polstring polyuretanskum 25 kg / m3 + 32 kg / m3 med høy fleksibilitet. rygg 25 kg / m3 med høy fleksibilitet. oppheng med elastiske stropper.

Materiale:  eik, kunstskinn

Mål:
L: 224 cm
B: 99 cm
H: 67,5 cm
Setehøyde: 42 cm
Høyde armlene: 67,5 cm
Høyde rygg: 67,5 cm

NB! Leveringstid ca. 4 uker

Et merke anerkjent over hele verden som et uttrykk for den italienske designtradisjonen, utviklet over tid med et kosmopolitisk utseende og med en forkjærlighet for moderne levesett. Med tre generasjoner og over 45 år med gründerhistorie, formidler Bizzotto italiensk smak på sitt beste. Det er globalt anerkjent og preget av sitt uopphørlige søk etter materialer, design og utførelse av høyeste kvalitet, som selv i dag utføres av mesterhåndverkere som er opplært i den eldgamle møbeltradisjonen.

Hver Bizzotto-skapelse stammer fra inspirasjonen fra designere og dyktigheten til dyktige håndverkere. Den minner om et lagdelt minne, den unike rikdommen i Veneto-regionen, som trekker frem Venezias tusenvis av år med historie, fra opplevelsene fra den palladiske stilen og fra den tradisjonsrike italienske kulturen.

Den italienske produksjonen som tilbys av Bizzotto er synonymt med smak verdsatt i Italia og over hele verden. Den iboende ambisjonen er å alltid oppnå de høyeste standarder, hele tiden strebe etter perfeksjon, garantert av en meget streng kvalitetskontroll.

Skriv en omtale
Du omtaler:Bizzotto Dakota Sofa 3,5-seter Kunstskinn
To Top