SKU
0806106

Bizzotto Kobo Sofa 3-seter

kr 28 399

Merke: Bizzotto
Produkttype: Sofa utendørs
Materiale: teak FSC, arashi-stoff
Info: resirkulert teak har naturlige sprekker og ujevnheter, og bidrar til at hvert produkt er unikt. Det er anbefalt å ikke utsette treverket for direkte sollys og uvær.

Mål:
L: 190 cm
B: 90 cm
H: 79 cm
Setehøyde: 41 cm
Høyde armlene: 65 cm
Rygghøyde: 65 cm

NB! Leveringstid ca. 4 uker

Et merke anerkjent over hele verden som et uttrykk for den italienske designtradisjonen, utviklet over tid med et kosmopolitisk utseende og med en forkjærlighet for moderne levesett. Med tre generasjoner og over 45 år med gründerhistorie, formidler Bizzotto italiensk smak på sitt beste. Det er globalt anerkjent og preget av sitt uopphørlige søk etter materialer, design og utførelse av høyeste kvalitet, som selv i dag utføres av mesterhåndverkere som er opplært i den eldgamle møbeltradisjonen.

Hver Bizzotto-skapelse stammer fra inspirasjonen fra designere og dyktigheten til dyktige håndverkere. Den minner om et lagdelt minne, den unike rikdommen i Veneto-regionen, som trekker frem Venezias tusenvis av år med historie, fra opplevelsene fra den palladiske stilen og fra den tradisjonsrike italienske kulturen.

Den italienske produksjonen som tilbys av Bizzotto er synonymt med smak verdsatt i Italia og over hele verden. Den iboende ambisjonen er å alltid oppnå de høyeste standarder, hele tiden strebe etter perfeksjon, garantert av en meget streng kvalitetskontroll.

Skriv en omtale
Du omtaler:Bizzotto Kobo Sofa 3-seter
To Top