SKU
801292-A

BePureHome Hiku TV-benk børstet furu umber

Special Price kr 6 839,05 Regular Price kr 7 199,00

Merke: BePureHome
Produkttype: tv-benk
Materiale: furu
Mål (cm): 45x220x41 (H X B X D)
Info: må monteres

Japandi-filosofien bak den nye kolleksjonen til det nederlandske interiørmerket BePureHome kommer fra det japanske uttrykket: ukiyo. Dette står for å løsrive seg fra daglige bekymringer og bevisst leve i øyeblikket. Denne tiltalende møbelserien er preget av elegant design, varme tretoner og kraftig enkelhet. Varene samler japansk finesse og orientalsk trekunst. Disse stilige funksjonene har blitt samlet feilfritt i vår egen fabrikk i Zwaagdijk-Oost, Nederland. Rent nederlandsk håndverk med japansk inspirasjon.

Materiale
Varen er laget av dypbørstet furu. Furumøblene i våre kolleksjoner er FSC-sertifisert og behandles på ulike måter. Slipt furu er veldig glatt og pen, mens børstet furu er kjent for sine karakteristiske åremønstre og værbitte utseende. For et enda mer robust utseende er furu båndsaget. Furu er preget av en lys gul farge og synlige flammemerker. De sorte hyllene og skuffeveggene i skapinteriøret er laget av sponplater (fsc) og det svarte bakpanelet og skuffebunnen er laget av HDF (fsc).

Dimensjoner
- Høyde: 45 cm
- Bredde: 220 cm
- Dybde: 41 cm
- Høyde på topplist: 6,5 cm
- Bredde på sidelameller: 6,5 cm
- Bredde på ytterdører: 42 cm
- Bredde på innerdører: 35 cm
- Høyde på dørlister: 3 cm
- Høyde på mellomhylle på dører: 12 cm
- 2x to rom HxBxD: 14x90x40 cm med kabelåpning bak begge dørsettene
- Tykkelse på hyller: 3 cm
- 2x skuff HxB: 15x37,5 cm
- Innhold pr skuff HxBxD: 11x34x31 cm
- Bunnstanghøyde: 2 cm
- Vekt: 40 kg
- Vekt per hylle: 15 kg
- Vekt per skuff: 15 kg
- Topplastkapasitet: 50 kg

Vedlikehold
Disse furumøblene har blitt behandlet med en 2-komponent lakk, dette er en kombinasjon av lakk og herder. Møblene krever ingen ekstra behandling. Hvis dette er ønskelig, anbefales det å avfette møblene, pusse det grundig med 280-korn papir og gjøre det støvfritt. Etter dette kan ønsket farge eller belegg påføres møblene. Behandlet furu er veldig lett å vedlikeholde. Hold møblene regelmessig støvfrie med en ren, tørr klut. Fjern fuktige flekker umiddelbart med en lett fuktig klut og nøytralt vaskemiddel og la treverket tørke i luften. Bruk alltid den grunnleggende beskyttelsen for tre, som å bruke et bord under et drikkeglass eller en varm panne.

Skriv en omtale
Du omtaler:BePureHome Hiku TV-benk børstet furu umber
To Top