SKU
0746787

Bizzotto Dhaval TV-Benk 140x40x48 cm

Special Price kr 10 829,05 Regular Price kr 11 399,00

Mango treramme. bakside i mdf. inngangsdører og skuffer i mango og akasie resirkulert med applikasjoner i metall og lær. skuffestruktur i mango og akasie. etterbehandling av vannbasismaling. stålhåndtak. ben som skal monteres.

Materiale: mango, akacietre, kryssfiner, stål

Mål:
L: 140 cm
B: 40 cm
H: 48 cm

NB! Leveringstid ca. 4 uker

Et merke anerkjent over hele verden som et uttrykk for den italienske designtradisjonen, utviklet over tid med et kosmopolitisk utseende og med en forkjærlighet for moderne levesett. Med tre generasjoner og over 45 år med gründerhistorie, formidler Bizzotto italiensk smak på sitt beste. Det er globalt anerkjent og preget av sitt uopphørlige søk etter materialer, design og utførelse av høyeste kvalitet, som selv i dag utføres av mesterhåndverkere som er opplært i den eldgamle møbeltradisjonen.

Hver Bizzotto-skapelse stammer fra inspirasjonen fra designere og dyktigheten til dyktige håndverkere. Den minner om et lagdelt minne, den unike rikdommen i Veneto-regionen, som trekker frem Venezias tusenvis av år med historie, fra opplevelsene fra den palladiske stilen og fra den tradisjonsrike italienske kulturen.

Den italienske produksjonen som tilbys av Bizzotto er synonymt med smak verdsatt i Italia og over hele verden. Den iboende ambisjonen er å alltid oppnå de høyeste standarder, hele tiden strebe etter perfeksjon, garantert av en meget streng kvalitetskontroll.

Skriv en omtale
Du omtaler:Bizzotto Dhaval TV-Benk 140x40x48 cm
To Top