SKU
FVW-NC-500

Bondi vask frukt og grønnsaker vask

kr 189,00

Innfødt sitrus

500 ml

Ingredienser : Aqua, plante-avledet alkohol, plante-avledede tensider, konserveringsmidler av matkvalitet, xantangummi, askorbinsyre, sitronsyre, essensielle oljer.

 

En 100% naturlig blanding som bruker antibakterielle, australske ingredienser for å fjerne kjemikalier, voks, bakterier og plantevernmidler fra frisk frukt og grønnsaker.

Frukt og grønnsaker kan vaskes eller sprayes. For å vaske, tilsett bare 10 ml (2 hetter) i en vask med ferskvann og vask frukt eller grønnsaker i 30 sekunder, skyll og tørk. For å spraye direkte på råvarer, bland 5 ml (1 hette) med vann i en 250 ml flaske. Spray direkte på produktet, skyll og tørk. Grønnsaker kan vaskes eller sprayes i et dørslag for å opprettholde friskhet på bladene.

Alle Bondi Wash produkter er 99-100% plantebasterte. De eneste ingrediensene som ikke er avledet av planter er konserveringsmidler av matkvalitet, som brukes for å sikre at produktene holder seg stabile under lagring. Produktene er giftfrie, biologisk nedbrytbare, og inneholder ingredienser hentet fra de beste australske leverandrører. 

 

Skriv en omtale
Du omtaler:Bondi vask frukt og grønnsaker vask
To Top