SKU
707065

Palram - Canopia Copenhagen Hage kontor Svart 10.1 m²

Special Price kr 114 537 Regular Price kr 165 995

Areal: 10,1 m²
Lengde: 3,51 m
Bredde: 2,87 m
Høyde: 2,08 m
Bredde dør: 1,3 m

Moderne design: Elegant skandinavisk design vil oppgradere utseendet til ethvert uterom.

Materialer: Gjør-det-selv-aluminium og WPC-bygning med trippelveggisolasjon. Panelene er laget av trygt og klart akrylglass.

Solid tak: 10 mm ekstern polykarbonat tak med 8 cm luftisolering og en intern flerlags PVC-tak.

Tilpassbar visning: Velg hvor du vil installere det medfølgende soltakpanelet, skyggen og de 2 vinduene som åpnes og lukkes helt.

Allsidig og trygg: Utendørs struktur kan tjene som hjemmekontor, studio, skur eller uterom. Dørene er låsbare for ekstra sikkerhet.

Værbestandighet året rundt: Vind-, snø- og haglbestandig. Tåler vind opp til 120 km/t og opptil 180 kg/m snø.

Lysgjennomtrengning: Soltakspanelet har 90% lysgjennomtrengning; frontveggen har 95% lysgjennomtrengning; Hvite takpaneler og sidevegger har 0% lysgjennomtrengning.

Funksjonell oppsett: Kan installere standard elektriske stikkontakter, og triple veggisolering har plass til å skjule rør og elektriske ledninger.

Komfortabel tilgang: 3 X 3.7 strukturen har en høy og bred dobbeldør med lav terskel for enkel tilgang.

Fundament: Vær oppmerksom på at konstruksjonen krever en solid, jevn fundament.

Garanti: 12 års begrenset garanti

Leveringstid: 5-10 virkedager

Monteringsanvisning

Skap et sted å fokusere og jobbe hjemmefra med stil med Copenhagen Garden Office Kit. Backyard Studio gir deg bekvemmeligheten av et hjemmekontor eller hjemmestudio rett i hagen din, uten distraksjoner ved å jobbe hjemmefra. Backyard Office Kit har trippelveggisolasjon for komfort året rundt. De solide WPC-veggene i infrastrukturen har nok plass mellom dem til å sette opp eventuelle skjulte ledninger eller rør for elektrisitet, internett eller vann og er sterke nok til å støtte et klimaanlegg. Gjør det behagelig å bruke som et utendørs kontorskur, yogastudio, kunststudio, skur, "man cave" eller bare et sted å komme seg unna. De rene linjene i 3 X 3.7 moderne skandinavisk design viser frem funksjonalitet uten å ofre skjønnhet, inkludert en skjult innvendig renne for å samle opp og lede regnvann. Den elegante sorte rammen og de malbare panelene holder det moderne, mens fronten på utendørskontoret er helt oversiktlig, inkludert de brede doble dørene som du kan åpne for den ultimate innendørs-utendørsopplevelsen. Velg hvor du vil plassere de to vinduene, soltakpanelet og den medfølgende skyggen for å optimalisere utsikten og det naturlige lyset. Heng hyller der du trenger dem, dekorer plassen din med bilder, og installer alle skjermer du trenger i dette låsbare utendørs DIY-studioskuret. Det er ikke nødvendig med en kostbar oppussing... Få et utendørs hjemmekontor som er vakkert og funksjonelt, nyt bekvemmeligheten av en ideell pendling, og behold fordelene ved å jobbe utenfor hjemmet mens du fortsatt nyter å være i hagen din.

Produktvideo

 

Skriv en omtale
Du omtaler:Palram - Canopia Copenhagen Hage kontor Svart 10.1 m²
To Top