SKU
F09673

Juliana Urban Drivhus City Greenhouse Herdet Glass Sort 0,32 m²

kr 8 445

Merke: Juliana
Serie: Urban
Produkttype: Drivhus
Areal: 0,32 m²
Lengde: 0,8 m
Bredde: 0,4 m
Totalhøyde: 1,58 m
Sidehøyde: 1,44 m
Materiale ramme: lakkert aluminium - sort
Materiale vinduer: 4 mm herdet glass
Vinduer som kan åpnes: 1 stk
Fundament: Drivhuset står på hjul og er enkelt å flytte rundt på uteplassen.
Info: Alle drivhusene er enkle og montere med nøyaktige monteringsinstruksjoner. Selv for personer uten håndsverkserfaring er dette en overkommelig oppgave, og montering av drivhus gjøres på en dag.
Monteringsanvisning

 

Plassen er ingen hindring dersom du vil dyrke chili, urter eller cherrytomater selv.

Juliana Urban-serien gir god mening da det er den enkle muligheten til å dyrke friluftsliv når du bor i leilighet. Basert på dette har Juliana designet en serie med drivhus som kan gjøre balkongen om til en forsyningsplattform for ferske grønnsaker og urter – laget for urbant hagearbeid.

Serien består av tre ulike små drivhus, alle utformet i vakre sortlakkerte profiler og med 4 mm tykt herdet sikkerhetsglass. Drivhusene kommer med en eller to flyttbare hyller som du kan dykke ned i, så det er lettere å holde liv i basilikum og timian. Tre praktiske kroker følger også med, hvor du kan henge opp verktøyet eller hagehanskene.

Juliana City Drivhus kan flyttes rundt avhengig av hvor og hvordan det skal brukes. Foran gir de to skyvedørene enkel adkomst, og i bunnen av drivhuset er det et oppbevaringsrom som også kan brukes til spiring. Det er mulig å fjerne trelamellene som deler øvre og nedre rom, og dermed gi plass til en høy agurkplante.

Skriv en omtale
Du omtaler:Juliana Urban Drivhus City Greenhouse Herdet Glass Sort 0,32 m²
To Top