SKU
F09807

Juliana Urban Vertical Drivhus Herdet Glass Sort 0,31 m²

kr 8 145

Merke: Juliana
Serie: Urban
Produkttype: Drivhus
Areal: 0,31 m²
Lengde: 0,82 m
Bredde: 0,38 m
Totalhøyde: 1,42 m
Sidehøyde: 0,96 m
Materiale ramme: lakkert aluminium - sort
Materiale vinduer: 4 mm herdet glass
Vinduer som kan åpnes: ingen
Fundament: Drivhuset står på hjul og kan enkelt flyttes rundt på uteplassen.
Info: Alle drivhusene er enkle og montere med nøyaktige monteringsinstruksjoner. Selv for personer uten håndsverkserfaring er dette en overkommelig oppgave, og fundament og montering av drivhus gjøres på en dag.
Monteringsanvisning

Leveringstid: 2-3 uker

 

Plassen er ingen hindring dersom du vil dyrke chili, urter eller cherrytomater selv.

Juliana Urban-serien gir god mening da det er den enkle muligheten til å dyrke friluftsliv når du bor i leilighet. Basert på dette har Juliana designet en serie med drivhus som kan gjøre balkongen om til en forsyningsplattform for ferske grønnsaker og urter – laget for urbant hagearbeid.

Serien består av tre ulike små drivhus, alle utformet i vakre sortlakkerte profiler og med 4 mm tykt herdet sikkerhetsglass. Drivhusene kommer med en eller to flyttbare hyller som du kan dykke ned i, så det er lettere å holde liv i basilikum og timian. Tre praktiske kroker følger også med, hvor du kan henge opp verktøyet eller hagehanskene.

I Juliana Vertical er det plass til planter både innendørs og utendørs, det er en liten arbeidsplass på toppen, og espalieret kan du bruke til buktende planter eller til verktøy. Nederst ligger selve drivhuset, hvor de to skyvedørene i front gjør det enkelt å komme til plantene.

Skriv en omtale
Du omtaler:Juliana Urban Vertical Drivhus Herdet Glass Sort 0,31 m²
To Top