SKU
95402450

Higold Emoti Hagegruppe 2+2

kr 44 900,00

Flekk og vann avvisende

Flekk og vann avvisende
Dette møbelet har stoff/putetrekk som er resistent mot fukt, vann, og flekker/smuss.

Vaskbart stoff

Vaskbart stoff
Dette møbelet har enten putetrekk som kan tas av for vask, eller det er egnet for rengjøring. Ved vask av puter, følg anvisning på innsiden av putetrekket.

Avtagbart stoff

Avtagbart stoff
Avtagbart stoff betyr at dette møbelet har putetrekk som kan tas av enten for skifte, eller vask. Instruksjon om vask på innsiden av trekk.

UV Resistent Stoff

UV Resistent Stoff
Dette møbel har et stoff som er UV resistent, og som beskytter for skade/bleking fra Ultrafiolett lysstråling. UV resistent betyr ofte at stoffet er fargesatt på et tidlig stadium i produksjonen, og da er til stede i kjernen av stoffet. Gjennomfarget stoff som dermed er svært holdbart mot falming/bleking av solstråling.

Tekstil Typer Olefin

Olefin er et syntetisk fiberstoff som egner seg svært godt for utendørsbruk. Olefin er et fargesterkt, mykt og flekkavvisende stoff, som absorberer lite vann og tørker fort.
Putene bør tas inn når det regner, og vaskeanvisning på innsiden av putene bør følges.
Råmaterialet for å lage olefin er olje. Fargestoff tilsettes på et tidlig stadium slik at det er til stede i kjernen og gjør stoffet fargebestandig. Stoffet er også UV-bestandig og vannavstøtende. Olefin brukes ofte til teknisk sportsklær og i bilindustrien på grunn av sine egenskaper.
Våre putetrekk er avtagbare og kan vaskes på 40 grader med vanlig vaskemiddel. Følg vaskeanvisning - Tørk naturlig!

Dimensjoner:
Enkel sofa: 770x770x760 (mm)
Dobbel sofa: 770x1520x760 (mm)
Salongbord: 1200x700x380 (mm)

Emoti Hagegruppe bestående av en 2-seters sofa, 2 lounge-stoler og et salongbord er en moderne utendørsmøbelserie fra Higold i nordisk design. Med romslige stoler og sofa som gir svært god sittekomfort, er Emoti konstruert for å tåle vårt nordiske klima med kraftig konstruksjon og slitesterke materialer. Emoti-serien har en aluminiumsramme av høy kvalitet med Akzonobel pulverlakkering og FSC-sertifisert teak, og putene er laget av værbestandig Olefin-stoff som kan vaskes i maskin på 30 grader. Med høykvalitets skum som gir en meget god sittekomfort og lang levetid, er Emoti også UV-bestandig, vannavstøtende og fargebestandig. Vi gjør oppmerksom på at putene er vannavstøtende og drenerer godt, men ikke vanntette, så det anbefales å bruke trekk for å beskytte dem når det er nødvendig.

Skriv en omtale
Du omtaler:Higold Emoti Hagegruppe 2+2
To Top