SKU
95408130

Higold Emoti Lounge Stol Swivel

Special Price kr 9 900,00 Regular Price kr 11 900,00

Flekk og vann avvisende

Flekk og vann avvisende
Dette møbelet har stoff/putetrekk som er resistent mot fukt, vann, og flekker/smuss.

Vaskbart stoff

Vaskbart stoff
Dette møbelet har enten putetrekk som kan tas av for vask, eller det er egnet for rengjøring. Ved vask av puter, følg anvisning på innsiden av putetrekket.

Avtagbart stoff

Avtagbart stoff
Avtagbart stoff betyr at dette møbelet har putetrekk som kan tas av enten for skifte, eller vask. Instruksjon om vask på innsiden av trekk.

UV Resistent Stoff

UV Resistent Stoff
Dette møbel har et stoff som er UV resistent, og som beskytter for skade/bleking fra Ultrafiolett lysstråling. UV resistent betyr ofte at stoffet er fargesatt på et tidlig stadium i produksjonen, og da er til stede i kjernen av stoffet. Gjennomfarget stoff som dermed er svært holdbart mot falming/bleking av solstråling.

Tekstil Typer Olefin

Olefin er et syntetisk fiberstoff som egner seg svært godt for utendørsbruk. Olefin er et fargesterkt, mykt og flekkavvisende stoff, som absorberer lite vann og tørker fort.
Putene bør tas inn når det regner, og vaskeanvisning på innsiden av putene bør følges.
Råmaterialet for å lage olefin er olje. Fargestoff tilsettes på et tidlig stadium slik at det er til stede i kjernen og gjør stoffet fargebestandig. Stoffet er også UV-bestandig og vannavstøtende. Olefin brukes ofte til teknisk sportsklær og i bilindustrien på grunn av sine egenskaper.
Våre putetrekk er avtagbare og kan vaskes på 40 grader med vanlig vaskemiddel. Følg vaskeanvisning - Tørk naturlig!

Dimensjoner:
Enkel Stol: 770x770x760 (mm)

Emoti Lounge Stol Swivel er en moderne hagemøbel fra Higold i en nordisk designstil. Serien er stilfull og moderne og egner seg godt til bruk på uteplassen. Materialene er av høy kvalitet og konstruksjonen er solid og laget for det nordiske klimaet. Stolene og sofaen er romslige og gir svært god sittekomfort. Rammen er laget av kraftig aluminium og har Akzonobel pulverlakkering, mens teak er FSC-sertifisert. Olefin-stoffet på putene er svært værbestandig og kan vaskes i maskin på 30 grader. Skummet er av høy kvalitet og gir en behagelig sittekomfort samt en lang levetid. Putene er UV-bestandige, vannavvisende og fargebestandige. Vi anbefaler å bruke et trekk for å beskytte putene når det er behov for det, selv om putene er vannavvisende og drenerer godt. Emoti Lounge Stol Swivel er også utstyrt med en swivel-funksjon som gir en dreining til sidene.

 

Skriv en omtale
Du omtaler:Higold Emoti Lounge Stol Swivel
To Top