SKU
95403850

Higold Emoti Lounge Stol

kr 6 900,00

Flekk og vann avvisende

Flekk og vann avvisende
Dette møbelet har stoff/putetrekk som er resistent mot fukt, vann, og flekker/smuss.

Vaskbart stoff

Vaskbart stoff
Dette møbelet har enten putetrekk som kan tas av for vask, eller det er egnet for rengjøring. Ved vask av puter, følg anvisning på innsiden av putetrekket.

Avtagbart stoff

Avtagbart stoff
Avtagbart stoff betyr at dette møbelet har putetrekk som kan tas av enten for skifte, eller vask. Instruksjon om vask på innsiden av trekk.

UV Resistent Stoff

UV Resistent Stoff
Dette møbel har et stoff som er UV resistent, og som beskytter for skade/bleking fra Ultrafiolett lysstråling. UV resistent betyr ofte at stoffet er fargesatt på et tidlig stadium i produksjonen, og da er til stede i kjernen av stoffet. Gjennomfarget stoff som dermed er svært holdbart mot falming/bleking av solstråling.

Tekstil Typer Olefin

Olefin er et syntetisk fiberstoff som egner seg svært godt for utendørsbruk. Olefin er et fargesterkt, mykt og flekkavvisende stoff, som absorberer lite vann og tørker fort.
Putene bør tas inn når det regner, og vaskeanvisning på innsiden av putene bør følges.
Råmaterialet for å lage olefin er olje. Fargestoff tilsettes på et tidlig stadium slik at det er til stede i kjernen og gjør stoffet fargebestandig. Stoffet er også UV-bestandig og vannavstøtende. Olefin brukes ofte til teknisk sportsklær og i bilindustrien på grunn av sine egenskaper.
Våre putetrekk er avtagbare og kan vaskes på 40 grader med vanlig vaskemiddel. Følg vaskeanvisning - Tørk naturlig!

Dimensjoner:
Enkel Stol: 770x770x760 (mm)

Emoti Lounge stol fra Higold er en stilfull og moderne serie med nordisk design som vil imponere på enhver uteplass. Den er spesielt konstruert for vårt nordiske klima og bruker kun de beste råmaterialene for å gi en lang levetid. Stolene og sofaen i serien er romslige og gir en svært behagelig sittekomfort. De er konstruert med en kraftig aluminiumsramme av høy kvalitet og pulverlakkert med Akzonobel. FSC-sertifisert teak brukes også i konstruksjonen. Emoti-serien har puter i værbestandig Olefin-stoff som kan vaskes i maskin på 30 grader. Putene er vannavstøtende og har god drenering, men anbefales å beskytte med et trekk ved behov. Høykvalitets skum brukes i putene for å gi en behagelig sittekomfort og sikre lang levetid. Emoti-serien er også UV-bestandig, vannavstøtende og fargebestandig. Anvisning for vasking av putetrekket er angitt på innsiden av putene.

 

Skriv en omtale
Du omtaler:Higold Emoti Lounge Stol
To Top