SKU
95402880

Higold Emoti Solseng Sett Med Bord

kr 39 500,00

Flekk og vann avvisende

Flekk og vann avvisende
Dette møbelet har stoff/putetrekk som er resistent mot fukt, vann, og flekker/smuss.

Vaskbart stoff

Vaskbart stoff
Dette møbelet har enten putetrekk som kan tas av for vask, eller det er egnet for rengjøring. Ved vask av puter, følg anvisning på innsiden av putetrekket.

Avtagbart stoff

Avtagbart stoff
Avtagbart stoff betyr at dette møbelet har putetrekk som kan tas av enten for skifte, eller vask. Instruksjon om vask på innsiden av trekk.

UV Resistent Stoff

UV Resistent Stoff
Dette møbel har et stoff som er UV resistent, og som beskytter for skade/bleking fra Ultrafiolett lysstråling. UV resistent betyr ofte at stoffet er fargesatt på et tidlig stadium i produksjonen, og da er til stede i kjernen av stoffet. Gjennomfarget stoff som dermed er svært holdbart mot falming/bleking av solstråling.

Tekstil Typer Olefin

Olefin er et syntetisk fiberstoff som egner seg svært godt for utendørsbruk. Olefin er et fargesterkt, mykt og flekkavvisende stoff, som absorberer lite vann og tørker fort.
Putene bør tas inn når det regner, og vaskeanvisning på innsiden av putene bør følges.
Råmaterialet for å lage olefin er olje. Fargestoff tilsettes på et tidlig stadium slik at det er til stede i kjernen og gjør stoffet fargebestandig. Stoffet er også UV-bestandig og vannavstøtende. Olefin brukes ofte til teknisk sportsklær og i bilindustrien på grunn av sine egenskaper.
Våre putetrekk er avtagbare og kan vaskes på 40 grader med vanlig vaskemiddel. Følg vaskeanvisning - Tørk naturlig!

Dimensjoner:
Solseng: 2000x765x880 (mm)
Sidebord: 400x360x485 (mm)

Med Emoti solseng settet kan du nyte lange solfylte dager på en behagelig måte. Solsengene har tykke puter og justerbar ryggstøtte som gir god komfort. Rammen er laget av kraftig aluminium og har teak-detaljer. Liggeputene er laget av værbestandig Olefin-stoff som tåler mye og kan tas av for vask. Kvalitetsskummet i putene gir optimal komfort og lang levetid. Emoti serien er laget for nordisk klima med høykvalitetsmaterialer som Akzonobel pulverlakkering og FSC-sertifisert teak.

Solseng settet er UV-bestandig, vannavvisende og fargebestandig, men vi anbefaler likevel å beskytte putene med et trekk når det er behov for det. Settet kommer også med et trendy sidebord kalt ZigZag i aluminium, og pynteputer følger med for å fullføre stilen.

Skriv en omtale
Du omtaler:Higold Emoti Solseng Sett Med Bord
To Top