SKU
95402970

Higold New York Utesofa Hjørnegruppe 3+2

Special Price kr 59 990,00 Regular Price kr 79 900,00

Flekk og vann avvisende

Flekk og vann avvisende
Dette møbelet har stoff/putetrekk som er resistent mot fukt, vann, og flekker/smuss.

Vaskbart stoff

Vaskbart stoff
Dette møbelet har enten putetrekk som kan tas av for vask, eller det er egnet for rengjøring. Ved vask av puter, følg anvisning på innsiden av putetrekket.

Avtagbart stoff

Avtagbart stoff
Avtagbart stoff betyr at dette møbelet har putetrekk som kan tas av enten for skifte, eller vask. Instruksjon om vask på innsiden av trekk.

UV Resistent Stoff

UV Resistent Stoff
Dette møbel har et stoff som er UV resistent, og som beskytter for skade/bleking fra Ultrafiolett lysstråling. UV resistent betyr ofte at stoffet er fargesatt på et tidlig stadium i produksjonen, og da er til stede i kjernen av stoffet. Gjennomfarget stoff som dermed er svært holdbart mot falming/bleking av solstråling.

Tekstil Typer Olefin

Olefin er et syntetisk fiberstoff som egner seg svært godt for utendørsbruk. Olefin er et fargesterkt, mykt og flekkavvisende stoff, som absorberer lite vann og tørker fort.
Putene bør tas inn når det regner, og vaskeanvisning på innsiden av putene bør følges.
Råmaterialet for å lage olefin er olje. Fargestoff tilsettes på et tidlig stadium slik at det er til stede i kjernen og gjør stoffet fargebestandig. Stoffet er også UV-bestandig og vannavstøtende. Olefin brukes ofte til teknisk sportsklær og i bilindustrien på grunn av sine egenskaper.
Våre putetrekk er avtagbare og kan vaskes på 40 grader med vanlig vaskemiddel. Følg vaskeanvisning - Tørk naturlig!

Dimensjoner:
Venstre Hjørnesofa: 810x1435x615 (mm)
Midt Hjørnesofa: 810x810x615 (mm)
Høyre Hjørnesofa: 810x1435x615 (mm)
Midtsofa: 810x675x615(mm)
Kafebord: 1050x815x410 (mm)

New York Hjørnegruppe 3+2 er en eksklusiv utemøbelserie fra Higold som er designet med stilfulle detaljer og høy kvalitet. Den består av kraftige helstøpte aluminiumsrammer med Akzonobel pulverlakkering i antrazit sort og puter med høykvalitets skum og vannfast innertrekk for raskere drenering. Putetrekkene er laget av værbestandig Olefin stoff som er UV resistent, vannavvisende og fargebestandig, men ikke vanntette. Teak detaljene gir et unikt design, og bordet har en stilfull luke med stålbeholder i rustfritt edelstål for is eller oppbevaring. Hjørnegruppen kan tilpasses til høyre eller venstre stilt lengde side (3+2 / 2+3) ved å sette sofaens midtdel på valgt side, eller midtdelen kan tas ut og benyttes som egen loungestol. Møblene leveres ferdig montert, og festeanordninger følger med for å feste modulene i hverandre. Pynteputer er inkludert.

Skriv en omtale
Du omtaler:Higold New York Utesofa Hjørnegruppe 3+2
To Top