SKU
95402490

Higold Nofi Hagegruppe 3+2 Hvit

kr 49 900

Flekk og vann avvisende

Flekk og vann avvisende
Dette møbelet har stoff/putetrekk som er resistent mot fukt, vann, og flekker/smuss.

Vaskbart stoff

Vaskbart stoff
Dette møbelet har enten putetrekk som kan tas av for vask, eller det er egnet for rengjøring. Ved vask av puter, følg anvisning på innsiden av putetrekket.

Avtagbart stoff

Avtagbart stoff
Avtagbart stoff betyr at dette møbelet har putetrekk som kan tas av enten for skifte, eller vask. Instruksjon om vask på innsiden av trekk.

UV Resistent Stoff

UV Resistent Stoff
Dette møbel har et stoff som er UV resistent, og som beskytter for skade/bleking fra Ultrafiolett lysstråling. UV resistent betyr ofte at stoffet er fargesatt på et tidlig stadium i produksjonen, og da er til stede i kjernen av stoffet. Gjennomfarget stoff som dermed er svært holdbart mot falming/bleking av solstråling.

Tekstil Typer Olefin

Olefin er et syntetisk fiberstoff som egner seg svært godt for utendørsbruk. Olefin er et fargesterkt, mykt og flekkavvisende stoff, som absorberer lite vann og tørker fort.
Putene bør tas inn når det regner, og vaskeanvisning på innsiden av putene bør følges.
Råmaterialet for å lage olefin er olje. Fargestoff tilsettes på et tidlig stadium slik at det er til stede i kjernen og gjør stoffet fargebestandig. Stoffet er også UV-bestandig og vannavstøtende. Olefin brukes ofte til teknisk sportsklær og i bilindustrien på grunn av sine egenskaper.
Våre putetrekk er avtagbare og kan vaskes på 40 grader med vanlig vaskemiddel. Følg vaskeanvisning - Tørk naturlig!

Dimensjoner:
Spise stol: 690x560x800 (mm)
Spisebord: 900x900x750 (mm)

Nofi Hagegruppe 3+2 er en stilfull og moderne utemøbelserie fra Higold. Den inneholder en treseter sofa, to loungestoler og et salongbord. Møblene er spesielt konstruert for å tåle det tøffe nordiske klimaet med kraftig konstruksjon og slitesterke materialer. Stolene og sofaen er romslige og gir svært god sittekomfort. Konstruksjonen har en kraftig aluminiumsramme av høy kvalitet med Akzonobel-pulverlakk og FSC-sertifisert teak, som gir et smakfullt og trendy design. Nofi-serien har puter i Olefin-stoff som er svært værbestandig og kan vaskes i maskin på 30 grader. Det er angitt anvisninger på innsiden av putetrekket. De høykvalitets skummadrassene gir svært god sittekomfort og lang levetid. Møblene er også UV-bestandige, vannavstøtende og fargeekte.

Skriv en omtale
Du omtaler:Higold Nofi Hagegruppe 3+2 Hvit
To Top