SKU
95406440

Higold Nofi Hagegruppe 3+2

kr 49 900

Flekk og vann avvisende

Flekk og vann avvisende
Dette møbelet har stoff/putetrekk som er resistent mot fukt, vann, og flekker/smuss.

Vaskbart stoff

Vaskbart stoff
Dette møbelet har enten putetrekk som kan tas av for vask, eller det er egnet for rengjøring. Ved vask av puter, følg anvisning på innsiden av putetrekket.

Avtagbart stoff

Avtagbart stoff
Avtagbart stoff betyr at dette møbelet har putetrekk som kan tas av enten for skifte, eller vask. Instruksjon om vask på innsiden av trekk.

UV Resistent Stoff

UV Resistent Stoff
Dette møbel har et stoff som er UV resistent, og som beskytter for skade/bleking fra Ultrafiolett lysstråling. UV resistent betyr ofte at stoffet er fargesatt på et tidlig stadium i produksjonen, og da er til stede i kjernen av stoffet. Gjennomfarget stoff som dermed er svært holdbart mot falming/bleking av solstråling.

Tekstil Typer Olefin

Olefin er et syntetisk fiberstoff som egner seg svært godt for utendørsbruk. Olefin er et fargesterkt, mykt og flekkavvisende stoff, som absorberer lite vann og tørker fort.
Putene bør tas inn når det regner, og vaskeanvisning på innsiden av putene bør følges.
Råmaterialet for å lage olefin er olje. Fargestoff tilsettes på et tidlig stadium slik at det er til stede i kjernen og gjør stoffet fargebestandig. Stoffet er også UV-bestandig og vannavstøtende. Olefin brukes ofte til teknisk sportsklær og i bilindustrien på grunn av sine egenskaper.
Våre putetrekk er avtagbare og kan vaskes på 40 grader med vanlig vaskemiddel. Følg vaskeanvisning - Tørk naturlig!

Dimensjoner:
Enkel Sofa: 810x800x615 (mm)
Tre-seters sofa: 810x2200x615 (mm)
Salongbord: 1200x700x375 (mm)

Nofi Hagegruppe 3+2 Black Edition (Antrazit) består av en 3-seters sofa, 2 loungestoler og et salongbord. Det er en stilfull og moderne serie fra Higold som passer perfekt på enhver uteplass. Serien er spesielt konstruert for å tåle vårt nordiske klima med kraftig konstruksjon og slitesterke materialer. Stolene og sofaen er romslige og gir svært god sittekomfort. Konstruksjonen består av en solid aluminiumsramme med høy kvalitet og pulverlakkering fra Akzonobel. I tillegg er det brukt FSC-sertifisert teak for å gi et smakfullt og trendy design. Nofi-serien har puter i Olefin-stoff som er svært værbestandig og kan vaskes i maskin på 30 grader. Det er angitt anvisninger på innsiden av putetrekkene. Høykvalitets skum gir meget god sittekomfort og trygghet for lang levetid. Putene er også UV-bestandige, vannavvisende og fargebestandige.

Skriv en omtale
Du omtaler:Higold Nofi Hagegruppe 3+2
To Top