SKU
95408290

Higold York Hagegruppe 3x2

kr 69 900

Flekk og vann avvisende

Flekk og vann avvisende
Dette møbelet har stoff/putetrekk som er resistent mot fukt, vann, og flekker/smuss.

Vaskbart stoff

Vaskbart stoff
Dette møbelet har enten putetrekk som kan tas av for vask, eller det er egnet for rengjøring. Ved vask av puter, følg anvisning på innsiden av putetrekket.

Avtagbart stoff

Avtagbart stoff
Avtagbart stoff betyr at dette møbelet har putetrekk som kan tas av enten for skifte, eller vask. Instruksjon om vask på innsiden av trekk.

UV Resistent Stoff

UV Resistent Stoff
Dette møbel har et stoff som er UV resistent, og som beskytter for skade/bleking fra Ultrafiolett lysstråling. UV resistent betyr ofte at stoffet er fargesatt på et tidlig stadium i produksjonen, og da er til stede i kjernen av stoffet. Gjennomfarget stoff som dermed er svært holdbart mot falming/bleking av solstråling.

Tekstil Typer Olefin

Olefin er et syntetisk fiberstoff som egner seg svært godt for utendørsbruk. Olefin er et fargesterkt, mykt og flekkavvisende stoff, som absorberer lite vann og tørker fort.
Putene bør tas inn når det regner, og vaskeanvisning på innsiden av putene bør følges.
Råmaterialet for å lage olefin er olje. Fargestoff tilsettes på et tidlig stadium slik at det er til stede i kjernen og gjør stoffet fargebestandig. Stoffet er også UV-bestandig og vannavstøtende. Olefin brukes ofte til teknisk sportsklær og i bilindustrien på grunn av sine egenskaper.
Våre putetrekk er avtagbare og kan vaskes på 40 grader med vanlig vaskemiddel. Følg vaskeanvisning - Tørk naturlig!

Dimensjoner:
2 x Enkel sofa: 815x840x610
3-seters sofa: 815x2200x610
Kafebord: 1100x750x410
Sidebord: 500x600x410

YORK Hagegruppe i Black Edition er en eksklusiv serie fra Higold, skapt med de beste materialer og tekstiler som er tilpasset vårt nordiske klima. Denne sofaen og stolene har en smart løsning med vippebord på sidene som kan slås opp og ned etter behov for å gi mer bordplass.

Designet av York er en trendsetter og et ekte designmøbel, med stilfulle detaljer og en kvalitetskonstruksjon i alle deler. Den kraftige helstøpte aluminiumsrammen er pulverlakkert i antrazit sort fra Akzonobel. Putene har et Textilene-stoffunderlag som gir ekstra komfort og er laget av høykvalitets skum med vannfast innertrekk for rask drenering. Putetrekkene er i Olefin-stoff som er svært værbestandig og UV-bestandig, samt vannavstøtende og fargebestandige. Merk at putene ikke er vanntette, og det anbefales å bruke et møbeltrekk for å gi god beskyttelse. Putetrekkene kan tas av og vaskes i maskin på 30 grader ved behov. Pynteputer som vist på bildene følger med.

Teak-detaljene på York gir en unik design og står frem som et møbel i seg selv. Stol- og sofa-sidepanelene kan vippes ut for ekstra bordplass, og de kan bære flere kilo. Teak-materialet er klasse A og FSC-sertifisert.

Bordet i denne gruppen er også et møbel i seg selv og inkluderer en stilfull rustfri stålbeholder som kan brukes til is eller oppbevaring. Beholderen kan enkelt fjernes for påfylling av is på varme sommerdager. Gruppen har også et ekstra sidebord med en ekstra hylle for oppbevaring.

Skriv en omtale
Du omtaler:Higold York Hagegruppe 3x2
To Top