SKU
101012

Magnor Florytale Frokosttallerken Nightingale 210 mm. Kommer desember -23.

Special Price kr 151,11 Regular Price kr 219,00

Asjett 21 cm

Deignere: Anna Handell og Finn Schjøll

FLORYTALE NIGHTINGALE er Add On og en videreføring av det vakre kunstserviset FLORYTALE. Det eventyrlige serviset, formgitt av den svenske formgiveren/illustratøren Anna Handell og blomsterdekoratøren Finn Schjøll, kommer denne høsten med to nye «Nightingale» deler.
FLORYTALE NIGHTINGALE kopp og frokosttallerken har en vidunderlig akvarelldekor med et spennende hint av nattergal, nellik, zebra og grønne vekster. Disse to nyhetene kan være et eget frokostservise og et eget eventyr. Inspirasjonen er hentet fra naturens farger, former og frodighet, og man føler mystikken og den magiske feelgood-stemningen. Samtidig er delene funksjonelle og praktiske. Bland og miks delene til din egen personlige stil, slik du liker det best.
FLORYTALE kommer i elleve deler som gourmettallerken/fat, flat tallerken, dyp tallerken, dessert/müsliskål, frokosttallerken Blue Bird, frokosttallerken Nightingale, asjett, kopp Blue Bird, kopp Nightingale, fat og bolle. Delene passer til frokost, lunsj og middag, og er de delene du bruker hver dag året igjennom. Porselenet er laget i beste ultrabone-kvalitet med slitesterk glasur og høy styrke. FLORYTALE innbyr til eventyrlige borddekkinger, og vil garantert gjøre suksess rundt bordet. Med Florytale spiser man like mye med øynene som med ganen.

Skriv en omtale
Du omtaler:Magnor Florytale Frokosttallerken Nightingale 210 mm. Kommer desember -23.
To Top