SKU
310824

Magnor Halvor Bakke Rocks Lampe 150mm

Special Price kr 1 793 Regular Price kr 2 599
  • Bredde: 12.5 CM
  • Diameter: 12.5 CM
  • Lengde: 12.5 cm
  • Høyde: 15 cm

ROCKS TOPAZ LAMPE, formgitt av interiørdesigneren Halvor Bakke, er en videreføring av de populære Rocks Koks lampene. De kommer denne høsten i en gyllen topasfarge. Topas er en høyt elsket edelsten som kommer i en rekke farger, men den mest ettertraktede er den gylne fargen. Edelstenen topas er symbol for skjønnhet og prakt, og fargen er varm og nydelig og passer ekstra godt i funklende lamper av glass.
Inspirasjonen har Halvor Bakke hentet helt tilbake til istiden, fra sine mange turer til Mølen. Der har han ruslet rundt i fjæra og nytt synet av grove steiner i strandkanten og vakre steinformasjoner som er morener fra istiden. Han har sett formene og fargespillet i det ekte og ærlige landskapet, og tillatt seg å leke med naturens egne former. Slik skapte han serien Rocks. Naturens vakre, men ville og nakne former, har blitt til de lekreste lamper.
ROCKS TOPAZ lamper kommer som liten 15 cm, medium 22 cm og stor 28 cm, og leveres ferdig for oppheng med sort tresokkel, tre meter sort tekstilledning og 4,5 watt dimbar ledpære. Den gylne kuppelen er munnblåst og håndlaget, og gir et varmt, vakkert og skinnende lys. Lampene vil passe fint i alle interiør, og er et stykke godt håndverk.
Serien Rocks er tidenes bestselger, og kommer også som lykter/vaser i isklart, koks, grønt, blått og topas. Hver og en er helt unik og ekte, perfekt for deg som liker det funksjonelle og estetisk vakre.

Skriv en omtale
Du omtaler:Magnor Halvor Bakke Rocks Lampe 150mm
To Top