SKU
1057212-

Arabia Mummi Krus Mummimamma 0,3L

Special Price kr 201,52 Regular Price kr 229,00

0,3L

Leveres fra 15.02.2021 

De fornyede motivene av illustratøren og keramikkkunstneren Tove Slotte, fokuserer på de typiske trekkene til karakterene i Tove Jansonns Mummihistorier, som det er lett å relatere seg til i ulike hverdags- og livssituasjoner. 

Mummumamma er mild og forståelsesfull. Hun har en positiv holdning til livet, forskjellige mennesker og deres livshistorier, og hun ønsker alltid alle velkommen i hjemmet sitt. Tove Jansson har sagt at rollemodellen for Mummimamma-karakteren har vært moren hennes, Signe "Ham" Hammartsen-Jansson. Mimmimamma er bærebjelken i Mummidalen og hjertet av Mummihuset - en mild og smart morsfigur som ikke lar seg påvirke av de små tingene. Det er ingen situasjon hun ikke kan takle, og hun er alltid klar til å gi trøst eller råd til de som trenger det. 

I tillegg til sin egen familie tar Mummimamma vare på alle som besøker Mummihuset, enten det er for et kort besøk eller et lengre opphold. Mummimamma er ikke fremmed for livets små gleder, som å ta en pause og nyte en deilig kopp kaffe for seg selv. På illustrasjonene til det nye Mummimamma-settet steller Mummimamma også grønnsakshagen med hushjelpen Misa. 

Leveres fra 15.02.2021

Skriv en omtale
Du omtaler:Arabia Mummi Krus Mummimamma 0,3L
To Top