SKU
1061439

Arabia Mummi På Fjellet Krus 0.3L Forhåndsbestill nå!

kr 299,00

Forhåndsbestill nå!
Leveres fra slutten av august. 
Produseres kun i begrenset antall.
Volum: 30 cl

16. august 2021 lanseres «På fjellet»-kruset hos norske forhandlere, og det vil være tilgjengelig i 2021 eller så langt beholdningen rekker. I 2021 vil 10 kroner av hvert solgte krus bli donert til Redd Barna Norge. Målet med kampanjen er å støtte barns rettigheter og likeverd, med spesielt fokus på vennskap og trivsel.

Snusmumrikken hjelper Mummitrollet 

Illustrasjonene som pryder «På fjellet»-kruset er basert på Tove Janssons tegneserier Den ansvarsfulle familien Mummi fra 1958 og Mummitrollets nye liv fra 1956.

Tove Jansson elsket naturen, og hennes lidenskap for friluftsliv er synlig i illustrasjonene hennes. I illustrasjonen på kruset er det bevisst søkt etter elementer som ligner norske landskap, som fjell og fjorder. Det finnes imidlertid også slike landskap i Mummidalen, som har en veldig variert natur.

«På fjellet»-kruset illustrerer Mummitrollet med sin gode venn Snusmumrikken. Mummitrollet trenger råd: Alle rundt ham har blitt rare eller travle, bortsett fra Snusmumrikken, som hjelper Mummitrollet.

Mummimamma bestemmer seg for å tilbringe en dag alene i fred og ro, uten bekymringer eller å måtte ta vare på noen. Hun bader i vannet og koser seg. Midt i kaoset begynner imidlertid familien å savne Mummimamma, og de går for å lete etter henne. Først nekter Mummimamma å komme hjem, fordi hun også ønsker å leve fritt. Til slutt vender hun likevel tilbake til familien sin. 

Skriv en omtale
Du omtaler:Arabia Mummi På Fjellet Krus 0.3L Forhåndsbestill nå!
To Top