SKU
Njordec Neo Kaffebord m/Glassplate Flervalg

Njordec Neo Kaffebord m/Glassplate Flervalg

Fra kr 5 796 Regular Price kr 6 369

Høyde: 37
Lengde: 120
Dybde: 69

8mm klar glassplate

Patinert rattanfletting.

Blanding av massiv eik og eikefinér.

Bestillingsvare: 1-3 uker leveringstid. 

Neo-serien er basert på rene linjer og skarpe avslutninger, derfor er det en viktig detalj at møblene er konstruert av massivt eiketre og naturlig fransk rottingfletting.

Dette materialet bidrar til å opprettholde et rolig uttrykk og en varm følelse i tillegg til det skarpe designet. Patinert fransk rottingfletting gir lav kontrast mot de brune eller svarte trestammene og gir dermed også et mer rolig og behagelig uttrykk. Sofabord med lys eikestamme er utført med naturlig farget rottingfletting.

Trestammen som er kledd med fransk fletting, er støttet og avstivet med solide trestøtter og kan derfor brukes til å oppbevare gjenstander på opptil 5 kg.

Sort sofabord med 8 mm herdet glassplate til en moderne nordisk innredning.

Sofabordets minimalistiske understell er utført i flott lakkert massiv eiketre. Det enkle og lette uttrykket gjør at sofabordet vil stå som en spesielt flott kontrast i et lyst rom. Den gjennomsiktige 8 mm glassplaten gjør også at bordet ikke virker tungt og gir en følelse av mer plass i rommet. Få en moderne nordisk innredning og en flott stue med dette elegante sofabordet.

I tillegg er glasset enkelt å rengjøre og tar ikke imot flekker.

Skriv en omtale
Du omtaler:Njordec Neo Kaffebord m/Glassplate Flervalg
To Top