SKU
646193

Revol Basaltplate rund 26 cm

kr 619

SVART KERAMISK

Denne samlingen er laget av farget leire, og imiterer naturlig skifer: samme utskjæringsform og samme visuelle egenskaper, men med alle fordelene med porselen.

RUFF FINISH

Brikkene mykner over 2 eller 3 vasker og får over tid en lett patina.

DESIGN OG ERGONOMI

Brikkene har en lett hul form for å samle juice i sentrum. Grepet er gjort enkelt på runde stykker så vel som de med forhøyede kanter. De mest brukte flate stykkene kommer med trestøtte.

HØY MOTSTAND

Skraper ikke eller smuldrer, avfyrt ved 1320 ° C, ikke-porøs, Basalt er mye mer solid enn noe annet naturlig skifer.

NYE PRODUKTER

Med rektangulære og firkantede tallerkener og en stor bolle har sortimentet blitt beriket med nye hule former.
Laget av kulinarisk porselen og dekket av en satinemalje, og uttrykker en ny satin hvitfinish en stil som er både rustikk og moderne, der hvert stykke innbyr til kreativitet. Denne nye emaljen vil spesielt utfylle desserter, fisk og rå kjøtt.

Med denne runde keramiske tallerkenen med skifereffekt kan du vise frem dine fineste kulinariske ideer på en original måte. En rund fornøyelse for øynene takket være det edle og naturlige utseendet, er denne runde keramiske skiferplaten et virkelig pluss for å presentere dine individuelle kulinariske kreasjoner og hovedretter på en tradisjonell måte. På spisebordet oppfyller den runde keramiske tallerkenene kokkens behov, og holder temperaturen på oppvasken din fra ovnen, og er enkel å håndtere for servering og rengjøring.
Skriv en omtale
Du omtaler:Revol Basaltplate rund 26 cm
To Top