SKU
644296-U

Revol Basalt liten bolle 5x3,5 cm

Special Price kr 89,00 Regular Price kr 149,00

SVART KERAMISK

Denne samlingen er laget av farget leire, og imiterer naturlig skifer: samme utskjæringsform og samme visuelle egenskaper, men med alle fordelene med porselen.

RUFF FINISH

Brikkene mykner over 2 eller 3 vasker og får over tid en lett patina.

DESIGN OG ERGONOMI

Brikkene har en lett hul form for å samle juice i sentrum. Grepet er gjort enkelt på runde stykker så vel som de med forhøyede kanter. De mest brukte flate stykkene kommer med trestøtte.

HØY MOTSTAND

Skraper ikke eller smuldrer, avfyrt ved 1320 ° C, ikke-porøs, Basalt er mye mer solid enn noe annet naturlig skifer.

NYE PRODUKTER

Med rektangulære og firkantede tallerkener og en stor bolle har sortimentet blitt beriket med nye hule former.
Laget av kulinarisk porselen og dekket av en satinemalje, og uttrykker en ny satin hvitfinish en stil som er både rustikk og moderne, der hvert stykke innbyr til kreativitet. Denne nye emaljen vil spesielt utfylle desserter, fisk og rå kjøtt.

Revol-skålen i svart teknisk keramikk med skifereffekt kan brukes alene eller presenteres på en av de mange platene i Basalt-serien. Laget i keramikk med høy motstand og er tilpasset alle kokkens behov. Det vil forbedre dine små kulinariske detaljer: salt, krydder og andre valgfrie ingredienser som skal presenteres som tilbehør. Hvert element oppfyller et bestemt behov, og fantasien din kan være din guide. Ikke nøl med å blande forskjellige størrelser sammen i dine kulinariske presentasjoner.
Skriv en omtale
Du omtaler:Revol Basalt liten bolle 5x3,5 cm
To Top