SKU
640692-U

Revol Basalt Rektangulær plate 25 x 12 cm m / spor for en kopp

Special Price kr 209 Regular Price kr 359

SVART KERAMISK

Denne samlingen er laget av farget leire, og imiterer perfekt naturlig skifer: samme utskjæringsform og samme visuelle egenskaper, men med alle fordelene med porselen.

RUFF FINISH

Brikkene mykner over 2 eller 3 vasker og får over tid en lett patina.

DESIGN OG ERGONOMI

Brikkene har en lett hul form for å samle juice i sentrum. Grepet er gjort enkelt på runde stykker så vel som de med forhøyede kanter. De mest brukte flate stykkene kommer med trestøtte.

HØY MOTSTAND

Skraper ikke eller smuldrer, avfyrt ved 1320 ° C, ikke-porøs, Basalt er mye mer solid enn noe annet naturlig skifer.

NYE PRODUKTER

Med rektangulære og firkantede tallerkener og en stor bolle er sortimentet beriket med nye hule former.
Laget av kulinarisk porselen og dekket av en satinemalje, og uttrykker en ny sateng hvitfinish en stil som er både rustikk og moderne, der hvert stykke inviterer til kreativitet. Denne nye emaljen vil spesielt utfylle desserter, fisk og rå kjøtt.

Denne mini-dessertretten har et to-format innrykk for smuldrende espresso- eller cappuccino-kopper. Denne retten med skiferutseende er ideell for servering av cappuccino-minidesserter. Laget av kulinarisk porselen, vil det forbedre dine fineste kreasjoner. For de mest kreative kokkene kan denne mini-dessertretten også brukes til å servere muffins eller sjokoladefondanter med et utvalg frukt. Dette produktet med høy teknisk motstand har en rekke fordeler: du kan lage mat, servere og vise maten i samme tallerken.
Skriv en omtale
Du omtaler:Revol Basalt Rektangulær plate 25 x 12 cm m / spor for en kopp
To Top