Zuiver

Zuiver

Det nederlandske designhuset Zuiver har en visjon om å gjøre godt design tilgjengelig for alle. Dette gjør at produktene deres passer inn i ethvert hjem, uavhengig av personlig stil.

Zuiver begynte sin reise i 2011, og selv om deres bedrift har endret seg gjennom årene, har ikke deres visjon gjort det samme. Kreativiteten står fortsatt i fokus, og dersom du enten skulle være på utkikk etter en ny hvilestol i stuen, en behagelig lampe til hjemmekontoret, eller et nydelig teppe under salongen, så har Zuiver et bredt utvalg at produkter som passer for deg.

Bærekraft har de siste årene blitt hovedfokuset til Zuiver, og innen 2030 har de som mål å kun bruke resirkulerte og fornybare materialer. Men med bærekraft tenker Zuiver ikke kun på de miljømessige utfordringene. De har et stort fokus på at deres produkter skal være laget av god kvalitet og skal holde i mange år, slik at de ikke trengs å erstattes.

I vårt sortiment finner du blant annet de kjente seriene som Barbier og Albert Kuip. Dette er tidløse møbler i god kvalitet, som vil passe godt inn i ethvert rom. I tillegg til dette har Zuiver et bredt utvalg av andre interiørartikler også. Behagelige tepper, vakre lamper og praktiske vinreoler er bare noen av de mange produktene som Zuiver har å by på. Her er det masse inspirasjon å hente.

To Top