SKU
801184-B

BePureHome Shill Pendel Antikk Messing Ø50 cm

Special Price kr 3 625 Regular Price kr 4 899

Merke: BePureHome
Produkttype: pendel
Mål i cm: 160x50x50 (H X B X D)
Materiale: jern

Eksentrisk klasse, det er pendellampen Shill fra det nederlandske merket BePureHome. Denne hengende metalllampen av veldig sjenerøs størrelse er slående på grunn av den stilige antikke messingfinishen og skalerte effekten på skjermen. Kjedeforbindelsen rundt snoren gir Shill en tøff kant.

Materiale
Shill er laget av metall med antikk messingbelegg. Den sorte snoren er laget av plast, og pakket inn med kjettingledd av metall med samme antikke messingbelegg. Den svarte takhetten er også laget av et lett metall.

Dimensjoner
Shills slående skygge er totalt 40 cm høy og 50 cm rund på det bredeste punktet, åpningen nederst er Ø 37 cm. Hver skala har en størrelse på 6 cm rund. Kabelen har en total lengde på 120 cm, fra lampe til taklokk. I takhetten kan snoren justeres i høyden, dette kan gjøres opp til en minimumshøyde på 105 cm med mindre kjettingledd fjernes. Takhetten har en høyde på 4 cm og en bredde x dybde på 12 cm rundt.

Vedlikehold
Bare hold Shill støvfri med en ren, tørr klut. Fingeravtrykk eller andre flekker kan enkelt fjernes med en lett fuktig klut. Det er ikke nødvendig med vaskemiddel, men å tørke det etterpå vil sikre et stripefritt resultat.

Skriv en omtale
Du omtaler:BePureHome Shill Pendel Antikk Messing Ø50 cm
To Top