SKU
302152

Magnor Pi Skål Blå Ø14 cm

Special Price kr 454,09 Regular Price kr 499,00

Pi skål liten blå 140 mm

PI (3,14) er en serie minimalistiske, stilrene og funksjonelle boller, formgitt av den kjente designeren Simen Staalnacke. Inspirasjonen har han hentet fra den matematiske formelen PI. Som navnet indikerer, er fasinasjonen for den enkle sirkelen som form, det bærende elementet. I en verden der alt går med lynets hastighet og alt er i evig forandring, er det godt å vite at noe alltid er konstant. Konstanten PI er alltid 3,14 og er forholdet mellom en sirkels omkrets og diameter.

I flere tusen år har folk vært fasinert over at forholdet mellom omkretsen og diameteren i en sirkel ikke forandres, selv om størrelsen på sirkelen forandres. Helt siden Babyloner ne i ca. år 2000 f.Kr. h ar PI blitt beregnet på ulikt vis, og fortsatt gjøres det beregninger for å kunne skrive PI med flest mulig desimaler, samt å kunne memorere flest mulig av disse.

I bunnen av alle glassbollene , finnes en sandblåst P I - logo der kan man kan teste seg selv og sin hukommelse med 27 desimaler etter PI. Alle bollene har også en rettskåret topp - vinkel som skaper en ekstr a dybde og tilfører designet et strammere og unikt formspråk. God design handler om for mgiving og detaljer. Glassbollene PI er en hyllest til dette. Nyt rene linjer, minimalistisk estetikk og stilrene detaljer.

PI kommer i tre anvendelige størrelser: Liten Ø 14 c m, medium Ø 18 c m og stor Ø 22 c m. Serien er munnblåst og håndlaget av erfarne glassblåsere med lange tradisjoner i håndverket, og er laget av gjennomfarget glass i fargene koks og blå. Produktene har alle et unikt uttrykk, ingen blir helt like, noe som er bevis på godt håndverk.

Serien er en hyllest til en universell, stilren og minimalistisk design - filosofi som skal kunne komplimentere et hvert hjem.

Skriv en omtale
Du omtaler:Magnor Pi Skål Blå Ø14 cm
To Top