SKU
801188-B

BePureHome Polite Nattbord Antikk Messing

kr 3 599

Merke: BePureHome
Produkttype: nattbord
Mål i cm: 62x45x38 (H X B X D)
Materiale: metall, treverk

Dette slanke nattbordet kommer fra samlingen til det nederlandske merket BePureHome. Høflig er, som navnet beskriver, veldig vennlig og skånsom på grunn av sin avrundede design. Ekstra hendig: de to grunne skuffene gir plass til små ting du heller vil ha ute av syne!

Materiale
Polite er laget av sterkt metall med antikk pulverlakk i messing. Dette sterke materialet kan tåle juling, men liker ikke fuktighet, som kan forårsake rask rust. De to skuffene er laget av tre med sort farge. Det robuste treverket har et tydelig åremønster som gir skapet et tøft uttrykk.

Dimensjoner
Nattbordet har en høyde på 62 cm, de U-formede bena er 22,5 cm høye og har en Ø på 1 cm. De to treskuffene har ikke løpere. Skuffefrontene er 10x40 cm (hxb) og 1,5 cm tykke. Skuffene er 8 cm høye, 37,5 cm brede og 32 cm dype. Toppen av skapet er 36 cm kvadratisk. Rommet under er 14 cm høyt.

Vedlikehold
Pulverlakkert metall er veldig enkelt å vedlikeholde. Du kan enkelt holde varen ren på ukentlig basis med en tørr, ren klut. Ikke bruk kjemiske rengjøringsmidler, da disse kan skade pulverlakken. Tørk eventuelle fuktige flekker umiddelbart, dette forhindrer ringer.

Skriv en omtale
Du omtaler:BePureHome Polite Nattbord Antikk Messing
To Top