SKU
400449-C

Vtwonen Deck Spisebord Varm Beige Ø120 cm

Special Price kr 10 080 Regular Price kr 11 859

Merke: vtwonen
Produkttype: spisebord
Mål i cm: 78x120x120 (H X B X D)
Materiale: mangotre

Robust, solid og sjenerøs. Dette grove spisebordet fra kolleksjonen til det nederlandske merket vtwonen er en skikkelig stemningsforsterker i spisestuen. Deck Round spisebordet ser solid ut og den lysegrå leireskyggen skaper umiddelbart et tidløst utseende. Denne subtile fargen passer godt til ulike stoffer og farger, så mange kombinasjonsmuligheter med spisestuestoler!

Materiale
Deck Round spisebordet er laget av mangotre med en grå leirefarget finish. Mangotre er kjent for sin bærekraftige vekst og lange holdbarhet. Mangotre er også preget av godt synlige åre- og fargenyanser. Kornene eller de mørke linjene og knutene gjør hvert mangotre unikt. Mangotre er veldig sterkt og et av de hardere treslag, derfor vil en mangotre ikke lett bli skadet.

Dimensjoner
Spisebordet har en høyde på 78 cm, bordplaten er 5,5 cm tykk. Bordplaten har en diameter på 120 cm. Det solide beinet er 72,5 cm høyt og 10x10 cm tykt. Høyden på underbenene er 13 cm ved rammen og 4 cm tykk i endene.

Vedlikehold
Møbler i mangotre er enkle å vedlikeholde. Du kan enkelt holde dem støv- og flekkfrie med en lett fuktig, ren klut. Mangotre er kun beregnet for innendørs bruk. En ekstra behandling eller beskyttelse er mulig med et transparent belegg, men anses ikke som nødvendig de første årene. Rådfør deg alltid med en malerbutikk for råd og informasjon om behandling av mangotre.

Skriv en omtale
Du omtaler:Vtwonen Deck Spisebord Varm Beige Ø120 cm
To Top