SKU
400451-Z

Vtwonen Elegance Spisebord Sort 180x90 cm

Special Price kr 10 080 Regular Price kr 11 859

Merke: vtwonen
Produkttype: spisebord
Mål i cm: 79x180x90 (H X B X D)
Materiale: mangotre

Sjenerøs luksus i luftig design. Elegance spisebord lever helt klart opp til navnet sitt. Dette slanke spisebordet fra det nederlandske merket vtwonen har en sjenerøs størrelse, men et veldig subtilt design. Spisebordet har nok plass til 4-6 personer og passer lett inn i ulike interiørstiler.

Materiale
Toppen av Elegance spisebord er laget av mangotre med en matt svart finish. Mangotre er kjent for sin varme gyllenbrune farge, bærekraftige vekst og lange holdbarhet. Mangotre er også preget av godt synlige åre- og fargenyanser. Kornene eller de mørke linjene og knutene gjør hvert mangotre unikt. Mangotre er veldig sterkt og et av de hardere treslag, derfor vil en mangotre ikke lett bli skadet. Underlaget på spisebordet er laget av kraftig metall med matt sort pulverlakk.

Dimensjoner
Bordet har en høyde på 79 cm, bordplaten er 3,5 cm tykk. Bordplaten har en bredde på 180 cm og en dybde på 90 cm. Metallrammen har en tykkelse på ø 3 cm. Den sentrale stangen er forsterket og noe smalere enn bena, ø 2 cm, den er 41 cm over bakken.

Vedlikehold
Møbler i mangotre er enkle å vedlikeholde. Du kan enkelt holde dem støv- og flekkfrie med en lett fuktig, ren klut. Mangotre er kun beregnet for innendørs bruk. En ekstra behandling eller beskyttelse er mulig med et transparent belegg, men anses ikke som nødvendig de første årene. Rådfør deg alltid med en malerbutikk for råd og informasjon om behandling av mangotre. Du kan enkelt holde pulverlakkert metall rent på ukentlig basis med en tørr, ren klut. Ikke bruk kjemiske rengjøringsmidler, da disse kan skade pulverlakken. Tørk eventuelle fuktige flekker umiddelbart, dette forhindrer ringer.

Skriv en omtale
Du omtaler:Vtwonen Elegance Spisebord Sort 180x90 cm
To Top