SKU
373696-Z

WOOOD Pim Sofabord Sort 3 stk

Special Price kr 4 410 Regular Price kr 5 959

Merke: WOOOD
Produkttype: sofabord 3 stk
Mål i cm: 30x70x70/35x55x55/40x40x40 (H X B X D)
Materiale: mdf, ask

Levering: 3-4 uker

 

Multifunksjonell og fleksibel, dette er de karakteristiske ordene til dette generøse sidebordsettet på tre. Pim sidebord kommer fra kolleksjonen til det nederlandske interiørmerket WOOOD og er med sine forskjellige størrelser svært fleksible. Plasser dem som en leken helhet i midten av sittegruppen eller ta dem fra hverandre for å bruke som plantebord eller scene for dine vakreste dekorasjoner.

Materiale
Pim sidebord er laget av en kombinasjon av ask og MDF. Bordene er utført i en matt sort nyanse med kraftig belegg. Dette gjør fargen veldig slitesterk og bordene tåler juling. Ideell for en husholdning med barn eller kjæledyr.

Dimensjoner
Det største sidebordet er også den laveste varianten, det har mål 30x70x70 cm, høyde x bredde x dybde. Mellomstørrelsen er 35 cm høy og 55 cm kvadratisk. Den minste og også høyeste varianten er en kube på 40 cm hver side. De tre bordene er hule innvendig og kan stables som matryoshkas, noe som sparer plass!

Vedlikehold
Du kan holde Pim-sidebordene støvfrie med en ren, tørr klut. Flekker fra for eksempel et fuktig glass er lett å fjerne med en lett fuktig, ren klut. Tørking av bordene i etterkant sikrer et stripefritt resultat.

 

Skriv en omtale
Du omtaler:WOOOD Pim Sofabord Sort 3 stk
To Top